donderdag 23 maart 2023
26 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Juspol kijkt terug op succesvolle vaccinatiedag

lees ook ...

C-47 doet niet mee met protestactie ‘Alles plat’

C-47 vakcentrale gaat niet deelnemen aan de geplande actie 'Alles plat' op 24 maart. Dit besluit werd genomen tijdens de Assemblee van de Arbeid. In plaats daarvan gaat de bond zich richten op het ver...

Het ministerie van Justitie en Politie heeft een vaccinatiedag georganiseerd voor de medewerkers. Personeel van omliggende bedrijven en ministeries hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt. Coordinator Natanael Filemon van het covid-19 vaccinatieteam blikt tevreden terug. “Ik heb de exacte cijfers niet, maar er was wel een constante aanloop van mensen”,  zegt hij. Hij weet niet als er een vervolg  vaccinatiedag komt op het hoofdkantoor van het ministerie van Justitie en Politie (Juspol).

De vele positieve testen onder het personeel hebben het ministerie parten gespeeld. “Natuurlijk lijdt het werk daaronder. Ook bij de verschillende korpsen die onder dit ministerie vallen zijn er meerdere besmettingen. Soms moeten bepaalde afdelingen zelfs worden gesloten”, zegt Ritfeld-Asontoe van de afdeling voorlichting.

Volgens de berichten is op dit moment één van de beveiligingsmannen van minister Kenneth Amoksi positief getest. Dit verklaart waarom de bewindsman vrijdag niet aanwezig was tijdens de vaccinatiedag.

Het ministerie wil ook een bijdrage leveren aan de bestrijding van covid-19 in het algemeen. “We willen hiermee het ministerie van Volksgezondheid ondersteunen.” De hoofdvoorlichter heeft  vrijdag  ook geparticipeerd door zich met Pfizer te laten enten. “Eigenlijk zou ik het pas volgende week samen met mijn gezin doen, maar ik heb mijn eerste prikje vandaag genomen omdat ik hier op het werk het goede voorbeeld wil geven.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJuspol kijkt terug op succesvolle vaccinatiedag