zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

JUSPOL-DOMI sportdag gehouden

lees ook ...

Houtsector nader bekeken

Op 3 en 4 december organiseert de presidentiële taskforce onder leiding van Pertap Bissumbhar een workshop ‘Ordening en transformatie houtsector’. Hiermee wordt het beleid van de houtsector nader beke...

In het kader van de verbroedering in sport aangelegenheden is er op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2022, op de Politie Academie (PA) een JUSPOL-DOMI sportevenement gehouden.

Daar dit een terugkerend sportevenement is onder de gewapende machten en diensten, is er gekozen voor de naam JUSPOL-DOMI die staat voor Justitie & Politie, Douane en Militairen. Deze diensten hebben deelgenomen aan de verschillende takken van sport, zoals volleybal, slagbal, voetbal, basketbal, dammen en talentenronde.

De algemene uitslagen zijn dat het Korps Politie Suriname (KPS) op nummer 1 is geëindigd, het Korps Brandweer Suriname (KBS) nummer 2, het Nationaal Leger (NL) nummer 3, de Beveiligings-en Bijstandsdienst Suriname (BBS) nummer 4, Korps Penitentiaire Ambtenaar (KPA) nummer 5 en de Douane eindigde op nummer 6.

Voor de aanvang van dit evenement werden de aanwezigen toegesproken door de minister van Justitie & Politie, K. Amoksi, de wnd. Korpschef R. Kensen, Commissaris van politie en de nieuwbakken Bevelhebber van het Nationaal Leger (NL), Dhr. W. Kioe A Sen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJUSPOL-DOMI sportdag gehouden