zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

JUSPOL-DOMI sportdag gehouden

lees ook ...

Goudput tragedie: Arbeider verdwijnt in de diepte na waarsch...

Een tragedie voltrok zich op donderdagochtend 15 februari 2024 toen een 22-jarige man, bekend als R.N., na het afronden van opschoonwerkzaamheden een duik nam in de goudput bij Nieuw Koffiekamp, geleg...

In het kader van de verbroedering in sport aangelegenheden is er op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2022, op de Politie Academie (PA) een JUSPOL-DOMI sportevenement gehouden.

Daar dit een terugkerend sportevenement is onder de gewapende machten en diensten, is er gekozen voor de naam JUSPOL-DOMI die staat voor Justitie & Politie, Douane en Militairen. Deze diensten hebben deelgenomen aan de verschillende takken van sport, zoals volleybal, slagbal, voetbal, basketbal, dammen en talentenronde.

De algemene uitslagen zijn dat het Korps Politie Suriname (KPS) op nummer 1 is geëindigd, het Korps Brandweer Suriname (KBS) nummer 2, het Nationaal Leger (NL) nummer 3, de Beveiligings-en Bijstandsdienst Suriname (BBS) nummer 4, Korps Penitentiaire Ambtenaar (KPA) nummer 5 en de Douane eindigde op nummer 6.

Voor de aanvang van dit evenement werden de aanwezigen toegesproken door de minister van Justitie & Politie, K. Amoksi, de wnd. Korpschef R. Kensen, Commissaris van politie en de nieuwbakken Bevelhebber van het Nationaal Leger (NL), Dhr. W. Kioe A Sen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJUSPOL-DOMI sportdag gehouden