vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Juridisch team geïnstalleerd voor IS4H

lees ook ...

MinOWC start projecten om leerachterstanden te verminderen

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft leerkrachten opgeroepen om extra uren te draaien tijdens de vakantie om leerlingen met leerachterstanden te ondersteunen. Minister He...

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op woensdag 17 mei 2023 een Juridische team geïnstalleerd voor ‘Information Systems for Health’ (IS4H) dat een mechanisme is voor het beheer van interoperabele systemen met open gegevens.

Deze interoperabele gegevens met open gegevens zijn afkomstig van verschillende bronnen en worden ethisch gebruikt, door middel van effectieve informatie- en communicatie technologie tools, om strategische informatie te genereren ten behoeve van de Volksgezondheid.

Het ministerie heeft besloten om een wet op de privacy van gezondheidsgegevens op te stellen door dit team. Er zal maandelijks een rapportage worden opgestuurd naar de minister van Volksgezondheid.

Het team bestaat uit de volgende leden: Mevrouw Minouche Bromet, Voorzitter; Mevrouw Muriel Poepon; Mevrouw Maitrie Chotoe; Mevrouw Felicia File en Mevrouw Ingrid Jardim.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJuridisch team geïnstalleerd voor IS4H