zondag 14 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
30.9 C
Amsterdam
0
(0)

JSL reikt BOG de helpende hand

lees ook ...

Vp Brunswijk ondersteunt ouders ziek kind Noah

Moeder Seeka Rajkumar en vader Shazem Ramjohn zijn opgelucht, want hun kindje kan eindelijk voor medische zorg naar het buitenland. Na op verschillende plaatsen hulp gezocht te hebben voor kindje Noah...

JSL International heeft als onderdeel van haar jaarlijkse Corporate Social Responsibility Project direct  het BOG hulp kunnen bieden. De waarnemend directeur Radjesh Ori en de artsen Nanhoe en Kartomo namen de goederen in ontvangst van Anne-Rita Wijdh, International Business Director tevens country manager Suriname van JSL International.

Het zijn een aantal persoonlijke beschermings- (PPE) en desinfecterende middelen, “zodat zijn werkzaamheden niet in gevaar komen”. In de vroege ochtend van woensdag  brak in één van de gebouwen van het BOG een felle brand uit. Dit zorgde  voor veel schade .

Het bedrijf is bekend om haar Single Point of Contact-model voor logistieke en project ondersteunende diensten aan de upstream-energiesector. Het bedrijf is gevestigd in dezelfde straat als het BOG. Sinds 2010 is JSL International gevestigd  in Suriname. Het bedrijf opereert ook op Trinidad en Tobago, Mexico en Guyana.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJSL reikt BOG de helpende hand