zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Klein journalistendictee geslaagd

lees ook ...

USAID en NCCR werken samen voor veiligere scholen in Surinam...

De School Safety Course, een baanbrekend initiatief gericht op het voorbereiden van scholen op natuurrampen en andere noodsituaties, werd succesvol afgerond op het ministerie van Onderwijs. Dit progra...

Gisteren is in het Lala Rookh gebouw een journalistendictee gehouden. Twaalf journalisten gaven zich op voor deelname en uiteindelijk deden er 10 journalisten mee met het journalistendictee. Het journalistendictee werd georganiseerd door De Taalsluis en werd gesponsored door de Nederlandse Taalunie in verband met hun jaarlijkse de week van het Nederlands. 

De vijf juryleden waren allen Neerlandici. Er waren drie winnaars. Nummer 01 was Irwin Wist, nummer 02 Vanessa Zeefuik en als nummer 03  kwam uit de bus Annelies Brinkman. Zij kregen respectievelijk enveloppen met SRD 5000, SRD 2.500 en SRD1500 als prijs. De bekende songwriter en zangeres Annemarie Sanches schreef mee zonder deel te nemen en kreeg een eervolle vermelding.

Het journalistendictee is een herhaling waard omdat het dictee leuk is en een stimulans  voor de media en de bevolking in het algemeen.

Hieronder een filmpje van een gedeelte van de avond op youtube.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKlein journalistendictee geslaagd