zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Klein journalistendictee geslaagd

lees ook ...

De landsbegroting moet in balans blijven, zegt President San...

President Chandrikapersad Santokhi gaf tijdens de regeringspersconferentie op maandag 28 november jongstleden aan, dat voor het stabiel en binnen de perken houden van de wisselkoers, het van cruciaal ...

Gisteren is in het Lala Rookh gebouw een journalistendictee gehouden. Twaalf journalisten gaven zich op voor deelname en uiteindelijk deden er 10 journalisten mee met het journalistendictee. Het journalistendictee werd georganiseerd door De Taalsluis en werd gesponsored door de Nederlandse Taalunie in verband met hun jaarlijkse de week van het Nederlands. 

De vijf juryleden waren allen Neerlandici. Er waren drie winnaars. Nummer 01 was Irwin Wist, nummer 02 Vanessa Zeefuik en als nummer 03  kwam uit de bus Annelies Brinkman. Zij kregen respectievelijk enveloppen met SRD 5000, SRD 2.500 en SRD1500 als prijs. De bekende songwriter en zangeres Annemarie Sanches schreef mee zonder deel te nemen en kreeg een eervolle vermelding.

Het journalistendictee is een herhaling waard omdat het dictee leuk is en een stimulans  voor de media en de bevolking in het algemeen.

Hieronder een filmpje van een gedeelte van de avond op youtube.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKlein journalistendictee geslaagd