zondag 24 september 2023
27.7 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Jongereninformatiebeurs voor toekomstperspectief

lees ook ...

Wegomlegging in verband met oefening Erewacht

In verband met de presentatie van de jaarbegroting, waarbij er een erewacht gevormd wordt, maakt het Korps Politie Suriname (KPS) bekend, dat er op woensdag 27 en vrijdag 29 september 2023, vooroefeni...

De stichting Jongeren Welzijn, organiseert een informatiebeurs voor jongeren met als thema: Informatie en educatie, de bouwstenen van onze natie. De organisatie die opgericht is in 1994 houdt zich volgens bestuurslid Cheryl van Eer letterlijk bezig met het welzijn van jongeren. Volgend jaar is dat 30 jaar. Deze beurs is het grootste evenement van de stichting vanaf 2003, en heeft de organisatie meer bekendheid gegeven.

Stichting jongeren Welzijn heeft in het verleden ook samengewerkt met andere organisaties. Hiertoe horen activiteiten met buurtcentra. Workshops en trainingen zijn verzorgd aan drop-outs, tienermoeders, en anderen alsook technieken aangereikt voor ondernemerschap, het schrijven van een businessplan etc. Ook zijn ze wegwijs gemaakt in het betrekken van het KKF bij het ondernemen. Jongeren vanaf het VOJ, ” jongeren die willing zijn” worden betrokken bij de activiteiten.

De Jongeren informatiebeurs is vanwege covid drie jaar lang niet fysiek gehouden. Het kon alleen online plaatsvinden. Nu is de gewone beurs terug. Participanten en de de organisator zijn er blij hiermee. Informatie over studie-, beroeps- en opleidingsmogelijkheden zijn te krijgen. Het is informatie die stimuleert en helpt bij zelfontwikkeling. Particuliere en overheidsinstanties zullen op de beurs vertegenwoordigd zijn.

De beurs wordt gehouden in het National Indoor Stadion van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni, en start vrijdag om 5 uur, en zal overtuigen dat er heel veel wordt gedaan in Suriname op opleidingsgebied. Een toegangskaart kost SRD.20,- om de vijftig organisaties die zullen participeren aan deze beurs mee te maken.

Bron Foto: Facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJongereninformatiebeurs voor toekomstperspectief