maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
4
(2)

Jongeren Platform bespreekt knelpunten en initiatieven met president Santokhi

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-top in Guyana voor regionale...

President Chandrikapersad Santokhi zal dit weekend naar Guyana reizen om deel te nemen aan de 46ste Caricom Heads of Government Meeting. Dit jaarlijkse evenement brengt leiders van Caribische landen s...

Op maandag 22 januari 2024 heeft het Jongeren Platform een overleg gehad met president Chandrikapersad Santokhi op het Kabinet van de President. Het platform, dat vorig jaar werd opgericht met als doel het identificeren van jongerenorganisaties in Suriname en het monitoren van hun projecten, presenteerde tijdens deze bijeenkomst het eerste verslag aan het staatshoofd.

Voorzitter Dravin Gangarampanday gaf een presentatie over verschillende knelpunten waarmee jongeren in diverse districten te maken hebben, waaronder werkgelegenheid, sportaccommodatie, hangjongeren en studiefaciliteiten. Sinds de oprichting van het platform zijn leden op zoek gegaan naar jongerenorganisaties, waarvan sommige al geïdentificeerd zijn.

De voorzitter kondigde aan dat er een registratielink wordt gelanceerd, waarop jongerenorganisaties zich kunnen registreren om gezamenlijk oplossingen voor de problemen te vinden.

President Santokhi toonde zich verheugd over de initiatieven en benadrukte dat het platform goed werk heeft verricht. Hij kijkt uit naar verdere voorstellen en structurele oplossingen voor de aangehaalde knelpunten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJongeren Platform bespreekt knelpunten en initiatieven met president Santokhi