woensdag 24 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
5
(1)

First Lady feliciteert Grassalco met 52-jarig bestaan

lees ook ...

Paul Somohardjo ontkracht geruchten over ruzie met Brunswijk...

Er is niets aan de hand tussen de PL en de ABOP. De samenwerking tussen de PL en de ABOP gaat nooit kapot. Er is ook geen enkel probleem met ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Als ik hem nu bel om te k...

Grassalco N.V., en Surinaams bedrijf heeft uitdagende tijden gekend, maar met de inzet van het personeel nu betere tijden beleeft. First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry bracht op 30 augustus jongstleden namens president Chandrikapersad Santokhi een felicitatieboodschap over de aan directie, staf en personeel van het bedrijf.  

In een gezellige en informele sfeer ging directeur Wesley Rozenhout, in op de vele uitdagingen waar het bedrijf voor gestaan heeft. Hij bedankte het personeel voor hun inzet en bijdrage tot zover en riep hen op hun schouders onder het werk te blijven zetten

Ter gelegenheid van de 52ste jaardag zijn ook jubilarissen van dit bedrijf gehuldigd. Deze medewerkers hebben jarenlang hun krachten gegeven aan dit bedrijf en zijn samen met collega’s een belangrijke schakel geweest in het proces tot het wederom gezond maken van het bedrijf.

“Mede namens de president feliciteer ik directie, staf en personeel van Grassalco N.V. met deze dag en op naar grotere successen”, feliciteerde de First Lady het jarige staatsbedrijf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst Lady feliciteert Grassalco met 52-jarig bestaan