zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(1)

Jongeman verdronken op het stuwmeer

lees ook ...

VES bekritiseert Brunswijk’s ontvangen van goud

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) heeft in haar elektronische publicatie INZICHT kritiek geuit op vicepresident Ronnie Brunswijk, die volgens hen een verkeerd voorbeeld geeft door goudho...

De politie van het bureau Brokopondo kreeg op 25 december een telefonische melding van de verdrinking van een manspersoon in het stuwmeer in de omgeving van Eron bergie. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie wees het onderzoek uit dat het om de 22-jarige James de Mesquita Sousa Jose ging, die op zondag 25 december in het stuwmeer in het district Brokopondo verdronk.

James bevond zich voor het ongeluk met andere arbeiders op een ponton waar er las- en andere werkzaamheden werden verricht. Op een bepaald moment werd het onstuimig op het meer en raakte de kleine metalen boot los. James sprong vervolgens in het water om deze vast te pakken, maar verdween in de diepte en kwam niet meer boven water. Naar zeggen van de andere arbeiders kon het slachtoffer wel zwemmen. Het ontzielde lichaam van James is nog niet geborgen. De zoekactie wordt door duikers ingezet.

UPDATE: Het ontzielde lichaam van de 22-jarige braziliaanse manspersoon James de Mesquita Sousa Jose is op woensdag 28 december door de politie geborgen en is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJongeman verdronken op het stuwmeer