woensdag 24 april 2024
31 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(2)

Jonge bromfietser ramt houtblok en laat het leven

lees ook ...

Oproep tot stopzetten van woekerwinsten op tweedehandse band...

De Economische Controle Dienst (ECD), onder leiding van Pertap Goerdayal, heeft aangekondigd dat tweedehandse autobanden, die momenteel voor gemiddeld SRD 700 en meer verkocht worden bij bandenzaken, ...

De afdeling Verkeersunit van Regio Midden deed op 12 mei 2023 na de melding van een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Groot Blijdenshoopweg, de locatie aan voor onderzoek. Zij troffen er de bromfietser S.R. aan met zware lichamelijke letsels op de langs de weg lopende berm tussen het rijwielpad en de autoweg aan.

De wetsdienaren constateerden dat de bromfietser met vermoedelijk een hoge snelheid reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit de richting van Latour gaande in die van Lelydorp. Ter hoogte van de Groot Blijdenshoopweg probeerde hij achter een personenauto die op de tussenberm geparkeerd stond met front richting Latour, langs te komen. Bij die gelegenheid week hij uit naar links en kwam daarbij op de tussenberm terecht en week weer uit naar rechts om op het rijwielpad te komen.

Het voorwiel van zijn bromfiets kwam daarbij tegen een houtblok dat langs de weg lag, waardoor S.R. de controle over de besturing van zijn rijtuig verloor en vervolgens in botsing kwam met een mast voor elektrische geleiding.

Per ontboden ambulance werd het gewonde verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, alwaar hij in de morgen van 19 mei 2023 het leven liet.

Het ontzielde lichaam van S.R. werd in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJonge bromfietser ramt houtblok en laat het leven