zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
5
(1)

Johan Misiedjan zoekt markt Zuid-Amerika op

lees ook ...

Renovatie Internaat Atjoni van start

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur voert momenteel het Secondary Technical Education Support (STES) Project uit, gefinancierd door de Islamic Development B...

De Surinaamse Latin King Johan Misiedjan maakt zich sterk om de Zuid-Amerikaanse markt te betreden. Hij deelde de Ware Tijd mee, dat hij werkt aan een Zuid-Amerikaanse tour. Misiedjan is  nu op Sint-Maarten om het carnavalsfeest mee te maken, maar ook om tegelijk te netwerken. Hij is zakenman, promotor en heeft een eigen label en Showcenter. Misiedjan is komend jaar 40 jaar artiest.

“Het is voor mij een vakantie gecombineerd met zakendoen en netwerken. Er zijn veel artiesten met hun managers op het eiland. Ik heb de Jamaicaanse reggaeartiest Junior Kelly ontmoet en heb samen met zijn manager een samenwerking besproken”, aldus de artiest. Het feest duurt van 14 april tot 3 mei.

Misiedjan heeft op 22 april jongstleden deelgenomen aan de Caribbean Flag Fest, één van topevenementen van het carnavalsfeest.  “Mensen uit verschillende landen, hetzij in een groep of individueel waren met hun vlag aanwezig. Ik maakte gebruik van deze gelegenheid om mijn geboorteland ook te promoten. Overal waar ik kom probeer ik Suriname op de kaart te plaatsen en het is mij weer gelukt.”

In 2022 promote hij zijn nummer ‘Mi lobi wi’ op Sint-Maarten. Hij wil ook de eilanden St.-Eustatius, Saba, St.-Kitts, Saba en Trinidad meenemen hierin.

De Carnaval Village in de hoofdstad Philipsburg is een special event tijdens het feest. Elke avond worden hier in de openlucht speciale optredens gehouden. Ook muziek, dans, kleurrijke kostuums en lekker eten worden er gepresenteerd.

Bron foto: Johan Misiedjan

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJohan Misiedjan zoekt markt Zuid-Amerika op