zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
5
(1)

Jogi pleit voor sluitingstijden bedrijven

lees ook ...

Hoe een cyber aanval te blokkeren

Onlangs werd bekendgemaakt dat er een hackers aanval heeft plaatsgevonden op het internetverkeer van overheidskantoren. De cyber attack ging van code geel naar oranje omdat de aanvallen in hevigheid t...

De districtscommisarissen hebben zonder enig overleg met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport de sluitingstijden van winkels vervroegd, terwijl men nu toerisme wil stimuleren. Volksvertegenwoordiger Mahinder Jogi (VHP) heeft de aandacht van de regering gevraagd hiervoor, en kreeg ondersteuning van DNA-voorzitter Bee.

Jogi hield De Nationale Assemblee voor dat ondernemers nog te kampen hebben met schade van de covid-periode. Bij de ordening om de criminaliteit tegen te gaan, moet men voorkomen dat ondernemers worden benadeeld. Zeker niet als er nu een wet wordt behandeld om het toerisme beter op gang te krijgen.

Assembleevoorzitter Marinus Bee kon zich  helemaal terugvinden in de opmerking van Jogi. Wereldwijd doet men er alles aan om een 24 uurs economie te hebben en hier in Suriname lijken wij het tegenovergestelde te willen doen. Criminaliteit moet samen met de ondernemers worden aangepakt. Dit is onder de aandacht van de regering gebracht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJogi pleit voor sluitingstijden bedrijven