dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
4
(1)

Jogi misdraagt zich in DNA

lees ook ...

Surinaamse minister Sewdien: Melkboeren nodig met liefde voo...

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) benadrukte dat het beroep van melkboer een roeping is waarvoor liefde voor dieren en toewijding vereist is. Hij sprak met journalist...

Mahinder Jogi heeft tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) van zich laten horen op een ongepaste manier in ‘s lands vergaderzaal. Hij heeft waarnemend voorzitter van de assemblee  Harriet Ramdhin geschoffeerd compleet met krachttermen buiten de microfoon. Daarna voelde hij zelf aan dat hij naar buiten moest.

Jogi die aan het woord was en meende zolang door te kunnen gaan als hij wilde werd het woord ontnomen door zijn partijgenoot. Buiten de microfoon barstte hij uit in krachttermen. Assembleeleden schrokken vreselijk van dit wangedrag. Vooral de oppositie was niet te spreken. Niets vermoedende Ramdhin ging in eerste instantie gewoon door, maar werd gauw verwittigd door assembleeleden.

Dit alles vond plaats toen Gregory Rusland aan het woord was. Ook hij vond dat zoiets niet kan. Jogi is officieel uit de vergadering gezet, nadat hij zelf eruit is gegaan. Jammer genoeg kan hij gewoon toegelaten worden tot de volgende vergadering. Niemand weet als hij het nodig zal vinden om zijn woorden terug te nemen. In een geval als deze zou de fractievoorzitter kunnen bemiddelen. DNA-leden keuren het gedrag van Jogi af.

De vergadering werd eerst geschorst. Na 2.5 uren deed Marinus Bee de mededeling dat de sfeer ‘niet goed was’ om verder te vergaderen. Dinsdag volgt de openbare vergadering om 09.00u.

Bron: Ampie’s Broadcasting Corporation

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJogi misdraagt zich in DNA