woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Joeroeja en Neiman werken samen aan videoclip

lees ook ...

TotalEnergies overweegt uitstel van eerste olie-ontwikkeling...

Tijdens een recente winstconferentie over het vierde kwartaal van 2023, heeft de Chief Executive Officer van TotalEnergies, Patrick Pouyanne, aangegeven dat het uitstellen van de eerste olie-ontwikkel...

De artiest Ray Neïman, die “even naar huis wilde” en de ontwerpster Meredith Joeraja hebben samengewerkt. Toch klikte het direct tussen de twee.“Hoewel het een ongeplande samenwerking was en we meer hebben geïmproviseerd, is het heel goed afgelopen. Meredith is niet gewoon getalenteerd, maar ook nog een mastermind,” volgens Ray Neiman. Joeroeja vindt Neïman “erg business minded”.

Beiden zitten op dezelfde frequentie als het gaat om bepaalde topics, daarom  zijn zij al bezig te praten over hun tweede project. Neïman was de afgelopen week na lange tijd weer in Suriname, om samen te werken met andere artiesten, en maakte van de gelegenheid gebruik om een videoclip te schieten voor een nieuw nummer dat hij samen met Lil Drick uitbrengt.

Hij trok met het team naar het binnenland voor het vastleggen van videobeelden, waarop beeldschone modellen en mooie kleding te zien zullen zijn. Joeraja zorgde voor de styling. Hij kwam met zijn merk Sibe Wax in collaboratie met haar ‘Merry Marian’.

Joeroeja kwam in met de modellen, die zij  voorzag van kleding uit haar nieuwe collectie, in combinatie met tassen en kleding van Sibe Wax. “Mijn collectie promoten in een videoclip van een bekende artiest vind ik een hele goede manier, omdat je zo een groter publiek bereikt. Ray reist de hele wereld rond, dus mijn kleding kan gewoon overal aankomen.”

Haar nieuwe collectie ‘Sunset’ is drie maanden geleden gelanceerd en is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. De ontwerpster bracht tijdens quarantaine veel tijd door in de natuur, waar haar inspiratie vandaan kwam.

‘Sunset’ geeft haar favoriete moment van de dag weer en het kleurrijke leven dat zij graag ziet voor iedereen in deze uitdagende tijd. “We vieren de vreugde die we voelen als de zon op komt en onder gaat, de levendigheid van bloemen, de oogst van ons favoriete fruit terwijl we naar geweldige muziek luisteren”, legt zij uit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJoeroeja en Neiman werken samen aan videoclip