woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Joël Dominie nieuwe directeur Cevihas

lees ook ...

Grond uitgift aan geregistreerden in augustus

De regering heeft een online registratiesysteem in het leven geroepen, waarbij 70.000 personen zich hebben geregistreerd. Aan het uitgeven van grond serieus aandacht worden besteed. Vanaf medio august...

Joёl Dominie heeft langer dan een jaar als president-commissaris gefungeerd van de Centrale voor Vissershavens in Suriname NV (Cevihas), maar werd vorige week benoemd tot directeur. Het bedrijf richt zich onder meer op het laden en lossen van voornamelijk buitenlands geregistreerde vissersvaartuigen. Andy Apensa is benoemd tot president-commissaris bij Cevihas.

Dominie kijkt uit naar een nauwe samenwerking met de raad van commissarissen en de overige actoren binnen de sector. Hij riep de medewerkers op om gezamenlijk en doelbewust de uitdagingen aan te gaan in lijn met de visie en de missie van de organisatie. Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft Dominie en Apensa succes toegewenst bij hun nieuwe uitdaging.

Boten kunnen behalve voor reparatie bij de botenwerf ook terecht voor het bunkeren van brandstof en ijs ten behoeve van de visserijsector. LVV heeft als vertegenwoordiger van de staat, een meerderheidsaandeel bij dit parastataal bedrijf.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJoël Dominie nieuwe directeur Cevihas