maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Joël Dominie nieuwe directeur Cevihas

lees ook ...

President Santokhi op receptie Canadese missie in Suriname

President Chandrikapersad Santokhi was op donderdag 26 januari 2023 aanwezig bij een receptie van de Canadese missie in Suriname. Het staatshoofd gaf daarbij aan zeer ingenomen te zijn met de sterke s...

Joёl Dominie heeft langer dan een jaar als president-commissaris gefungeerd van de Centrale voor Vissershavens in Suriname NV (Cevihas), maar werd vorige week benoemd tot directeur. Het bedrijf richt zich onder meer op het laden en lossen van voornamelijk buitenlands geregistreerde vissersvaartuigen. Andy Apensa is benoemd tot president-commissaris bij Cevihas.

Dominie kijkt uit naar een nauwe samenwerking met de raad van commissarissen en de overige actoren binnen de sector. Hij riep de medewerkers op om gezamenlijk en doelbewust de uitdagingen aan te gaan in lijn met de visie en de missie van de organisatie. Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft Dominie en Apensa succes toegewenst bij hun nieuwe uitdaging.

Boten kunnen behalve voor reparatie bij de botenwerf ook terecht voor het bunkeren van brandstof en ijs ten behoeve van de visserijsector. LVV heeft als vertegenwoordiger van de staat, een meerderheidsaandeel bij dit parastataal bedrijf.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJoël Dominie nieuwe directeur Cevihas