dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(2)

Jeugdigen Santo Boma krijgen TV van Lucky store

lees ook ...

Gavin Ooft: modelleren en voorspellen in het Surinaamse econ...

Gavin Daniël Matthias Ooft voltooide zijn doctoraatsonderzoek met het proefschrift "Modelleren en Voorspellen van Inflatie in Suriname". Tijdens een openbare zitting in de Centrumkerk, de officiële au...

De jeugdigen in het Jeugd Opvoedingsgesticht (JOG) te Santo Boma hebben een Samsung 43 inch LED TV gekregen van de Algemeen directeur van het warenhuis Lucky Store Conrad Issa. De schenking is gegaan via het ministerie van Justitie en Politie die zelf een surge protector kreeg. Minister Kenneth Amoksi mocht de donatie in ontvangst nemen op maandag 25 april 2022. 

Conrad Issa gaf aan dat bij het bedrijf de juiste snaar geraakt is nadat ze hebben begrepen dat de televisie nodig is “voor een beetje ontspanning voor de groep; en daaraan werken wij graag mee”, zei hij. Minister Amoksi gaf aan blij te zijn met de geste, en dat deze kwetsbare groep die een misstap heeft begaan ook blij zal zijn hiermee. “Deze groep verdient een tweede kans binnen de samenleving”, vervolgde hij. Daarom is er nu ook een project gaande waarbij de jeugdigen gratis muzieklessen krijgen, verzorgd door de Politie Kapel.

Via directeur Issa, wil de minister het bedrijfsleven interesseren voor ondersteuning aan dit project, dat ook in achterstandswijken over het gehele land zal worden uitgevoerd. Deze ondersteuning kan in de vorm van het aanschaffen van muziekinstrumenten. Als er continuïteit is, zal het volgens Issa geen probleem zijn voor het bedrijfsleven om  ondersteuning te bieden. Bij de overhandiging waren aanwezig de marketing manager van Lucky Store warenhuis, Jean Malm, Àutar Roshni en Welkens Latoya van de dienst Interne Controle van Juspol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJeugdigen Santo Boma krijgen TV van Lucky store