dinsdag 20 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Jeugdige moeder babylijkje meldt zich aan bij politie

lees ook ...

Pas op voor de valse Valentijn !

Morgen is het Valentiijn en ook Surinamers vieren het feestje waarbij liefde wordt getoond. Surinamers  die genieten van het feest zijn meestal jong, romantisch of liefdevol of in de handel van rozen ...

Het lijkje van een baby dat donderdag is aangetroffen aan de Boschreitzweg is van een 16-jarige moeder. De politie ontving 30 december de melding dat er een babylijkje is aangetroffen op een terrein waarop een woning in aanbouw is. Een buurman die zijn honden bezig zag op het terrein met iets, is gaan kijken en zag een babyvoet in de bek van de hond, welke hij heeft weggehaald.

Na onderzoek op het terrein heeft hij het lijkje aangetroffen en de politie ingeschakeld. Milton Bisschop, woordvoerder van de politie, geeft aan dat staande het onderzoek de moeder van het kindje zich aanmeldde met haar ouders en advocaat bij de politie.

Zij verklaarde dat zij niet wist dat ze in verwachting was en dat het kindje doodgeboren is. Uit vrees heeft zij het aan niemand verteld en het babylijkje begraven.

De tiener is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJeugdige moeder babylijkje meldt zich aan bij politie