Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Jeugdige inbrekers gaan ervandoor met minilaptops en schoolbenodigdheden

Geplaatst

op

door

De leiding van een school te Matta deed begin juni 2019 aangifte van inbraak op de school. De verdachten gingen er vandoor met een aantal mini laptops en andere schoolbenodigdheden.

Na een ingesteld onderzoek kwamen enkele jeugdigen inbeeld en gelukte het de politie A.S. en G.S. op maandag 3 juni aan te houden. Met de aanhouding van deze twee jeugdige verdachten zijn een aantal mini laptops terug gevonden.

Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn A.S. en G.S. in het jeugdcellenhuis verbonden aan het doorgangshuis te Opa Doeli in verzekering gesteld.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Alfons

jong geleerd is oud gedaan. leer ze nu dat ze niet mogen stelen. anders…. later meer rovers bendes .. straf ze dat ze het afleren. er word al genoeg geroofdAdvertentie

Suriname

Van Trikt brengt werkbezoek aan Minowc

Geplaatst

op

door

Governor Robert-Gray van Trikt van de Centrale Bank van Surinameheeft een werkbezoek gebracht aan het ministeruie van Onderwijs, Wetenschap enCultuur. Tijdens dit bezoek hebben minister Lilian Ferrier, directeur NataschaBennanon en mw. Gracia Valies-Ormskirk, waarnemend hoofd BVOS gesproken oversamenwerking inzake opleidingen op het gebied van hoger onderwijs (Masters,PhD) via een speciaal voor dit doel ingestelde CBvS Academy. Dit bezoek vondplaats op maandag 8 juli 2019.

Er werd specifiekgesproken over het aanbieden van specialistische opleidingen betreffendeCentrale Bank kerndoelstellingen, zoals monetaire en financiële stabiliteit.Ook andere opleidingen waaronder fiscal policy, FinTech en risk managementzullen worden aangeboden via de CBvS Academy. De mogelijkheid om meer studentennaar het buitenland te sturen om zich te specialiseren kwam ook aan de orde. Deminister en de governor bekijken op korte termijn hoe de samenwerking vorm tegeven.

Lees verder

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X