dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Jeugdforum van Caricom moet jeugd ontwikkeling onderzoeken

lees ook ...

Weekoverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen van de afg...

Mocht u deze week ons dag journaal gemist hebben, dan is hier het weekoverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen van week 47, van dag tot dag op Regionieuws.TV Suriname. https://youtu.be/EZ3Xsm4...

Onder toeziend oog van de President van Suriname, zijne Excellentie Chandrikapersad Santokhi (Hoofd verantwoordelijke voor Cultuur, Jeugd, Gender en Sport), zal het CARICOM Secretariaat een inaugureel Jeugdforum organiseren dat een platform wil bieden voor  jongeren, jeugdgroepen, jeugdleiders, jeugddirecteuren, jeugdwerkers en andere belanghebbenden om de huidige behoeften en ambities op het gebied van jeugdontwikkeling te onderzoeken.

‎‎De discussie zal betrekking hebben op de implementatiestatus van het CARICOM Youth Development Action Plan (CYDAP) en de formulering van bijzondere aanbevelingen. Informatie verzameld uit het Forum zal worden gepresenteerd door de decaan, CARICOM Youth Ambassador (CYA), als een beleidsbriefing op de vierendertigste inter-sessie vergadering van de Conferentie van regeringsleiders van de Caribische Gemeenschap (CARICOM) in Suriname, die gepland is van 3-5 Juli 2022.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJeugdforum van Caricom moet jeugd ontwikkeling onderzoeken