zaterdag 30 september 2023
26.1 C
Paramaribo
12.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jethro Wirht laat zijn kookkunst zien op Trinidad and Tobago

lees ook ...

SLM verwelkomt tweede B737-800 als onderdeel van vlootuitbre...

De tweede B737-800, met registratienummer PZ-TCX, landde onder het bevel van gezagvoerder Miquel Jap en Captain Jim Laret in de vroege ochtend van woensdag 27 september vanuit Marana (Arizona, VS) oms...

Ter gelegenheid van 50 jaar Caricom is op dinsdag 04 juli het ‘Golden Rhythms: Caricom at 50 concert’ gehouden in de National Academy for Performing Arts in Port of Spain, Trinidad.

Bij deze gelegenheid werd er speciale aandacht besteed aan de Caribische  keuken en cultuur. Een aantal lidlanden brachten zang en dans. Suriname was werd vertegenwoordigd door chef-kok Jethro Wirht met een eigen foodstand. De chef-kok stelde verschillende Surinaamse keukens voor aan het publiek.

De aanwezigen maakten kennis met gerechten zoals pepre watra met cassavebrood en kerrie-garnalen. Deze vielen erg in de smaak bij het publiek. President Chandrikapersad Santokhi bracht een bezoek aan de verschillende stands en complimenteerde het Surinaamse team voor het waardig uitdragen van de verschillende culturen in ons land.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Cultuur&Zo, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeCultuur&ZoJethro Wirht laat zijn kookkunst zien op Trinidad and Tobago