woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
4
(1)

Jean Mixon meer bekend als Saya in verzekering gesteld

lees ook ...

HPV-vaccinatieprogramma van start: bescherming tegen HPV zie...

Het humaan papillomavirus (HPV) is verantwoordelijk voor een scala aan ziekten bij zowel mannen als vrouwen, waaronder baarmoederhalskanker, peniskanker, hoofd-halskanker en genitale wratten. Gelukkig...

Jean Mixon(Saya) is vrijdag na een politie-inval bij het bedrijfspand aan de hofstraat, en afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij mag zijn advocaat 7 dagen niet contacten.  Het Corruptie Onderzoek Team(COT)  is betrokken bij deze zaak. Een Aston Martin Vantage V12 auto is ingevoerd met hoogstwaarschijnlijk valse papieren. Saya‘s reactie is dat het om ‘law law sani’ gaat.

Jean Mixon alias Saya is ondernemer, voorzitter van Team Haïti en tevens vhp-er, die onlangs de president te gast had bij zijn streetparty. Het voertuig heeft een waarde van ruim 250.000 euro.

Zijn raadsvrouw Maureen Nibte is ervan verzekerd dat er geen drugs bij haar cliënt is gevonden.  Hij wordt volgens haar verdacht van valsheid in geschrifte, oplichting en meer. Zij mag hem nog niet spreken.

Op meerdere locaties zijn in samenwerking met andere eenheden van de politie ook invallen gepleegd. COT is bezig met het onderzoek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJean Mixon meer bekend als Saya in verzekering gesteld