woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
5
(1)

Je naam plaatsen op andermans eigendom…..

lees ook ...

Surveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd

Een gemengd team van de politie Regio Midden heeft in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei jongstleden, de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pi...

Een Surinaams online nieuwsplatform  heeft vandaag 05 april, een bericht geplaatst over een rover te Beekhuizen, die door buurtbewoners enkele dagen geleden werd aangehouden. Er werden van het voorval foto’s gemaakt door een fotograaf van culturu.com. Boven het artikel van de website zijn er screenshots geplaatst uit een filmpje van het voorval dat de fotograaf live meemaakte en op facebook plaatste.

Twee van die screenshots zijn naast elkaar geplaatst boven hun artikel. Maar dat is het probleem niet eens. De website heeft  hun logo geplaatst op de screenshots alsof de foto’s door hun zijn gemaakt. Het mag duidelijk zijn dat hun logo geldt voor het maken van screenshots uit andermans films. Iets ongevraagd pakken van iemand en er je naam op schrijven is op zijn zachtst gezegd niet netjes.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJe naam plaatsen op andermans eigendom.....