zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Jason van Genderen nieuwe directeur Sint Vincentius Ziekenhuis

lees ook ...

BEP noemt politieke situatie in Suriname angstaanjagend

De politieke partij Broederschap & Eenheid in de Politiek (BEP), wil met een korte statement zoals hieronder verder verwoord, aan land, volk en achterban te kennen geven, dat de actuele politieke ...

Na enkele jaren leiding gegeven te hebben aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) is Jason van Genderen, ingaande zaterdag 1 oktober, de nieuwe directeur van het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ). Hij volgt daarmee Michel Blokland op, die na het vertrek van Manodj Hindori, als waarnemend algemeen directeur van het ziekenhuis optrad. Van Genderen was tot en met 30 september werkzaam als algemeen directeur van het RZW.

Het bestuur van de stichting prijst zich gelukkig met de indiensttreding van deze ervaren deskundige en vertrouwt erop dat hiermee het SVZ nog beter in staat zal zijn zijn taak als gezondheidszorginstelling te vervullen. Zelfs onder zeer moeilijke omstandigheden streeft het hospitaal ernaar om optimale en complete gezondheidszorg aan de bevolking van Suriname aan te bieden.

In de afgelopen periode hebben de directie, staf en medewerkers van het ziekenhuis reeds getoond zich met hart en ziel te willen inzetten om de doelstellingen van de Stichting te bereiken.

“Wij vertrouwen erop dat Jason van Genderen zich snel zal inwerken om aan de immense problematiek rondom de gezondheidszorg in Suriname met collega’s en medewerkers het hoofd te kunnen bieden,” schrijft de Raad van Toezicht Stichting St. Vincentius Ziekenhuis Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJason van Genderen nieuwe directeur Sint Vincentius Ziekenhuis