zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Jason van Genderen nieuwe directeur Sint Vincentius Ziekenhuis

lees ook ...

Voor onbepaalde tijd geen gedrukte ‘Times of Suriname&...

De krant “Times of Suriname” zal voor onbepaalde tijd niet in gedrukte vorm verschijnen. Dit heeft de krant Zaterdag jongstleden meegedeeld. De directe heeft benadrukt, dat het gaat om reden buiten hu...

Na enkele jaren leiding gegeven te hebben aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) is Jason van Genderen, ingaande zaterdag 1 oktober, de nieuwe directeur van het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ). Hij volgt daarmee Michel Blokland op, die na het vertrek van Manodj Hindori, als waarnemend algemeen directeur van het ziekenhuis optrad. Van Genderen was tot en met 30 september werkzaam als algemeen directeur van het RZW.

Het bestuur van de stichting prijst zich gelukkig met de indiensttreding van deze ervaren deskundige en vertrouwt erop dat hiermee het SVZ nog beter in staat zal zijn zijn taak als gezondheidszorginstelling te vervullen. Zelfs onder zeer moeilijke omstandigheden streeft het hospitaal ernaar om optimale en complete gezondheidszorg aan de bevolking van Suriname aan te bieden.

In de afgelopen periode hebben de directie, staf en medewerkers van het ziekenhuis reeds getoond zich met hart en ziel te willen inzetten om de doelstellingen van de Stichting te bereiken.

“Wij vertrouwen erop dat Jason van Genderen zich snel zal inwerken om aan de immense problematiek rondom de gezondheidszorg in Suriname met collega’s en medewerkers het hoofd te kunnen bieden,” schrijft de Raad van Toezicht Stichting St. Vincentius Ziekenhuis Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJason van Genderen nieuwe directeur Sint Vincentius Ziekenhuis