zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Jarige president Santokhi voelt zich nog energiek om Suriname te leiden

lees ook ...

OM en CIS samen tegen milieudelicten in Suriname

Het Openbaar Ministerie (OM) en Conservation International Suriname (CIS) hebben een belangrijke stap gezet in de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van Suriname door het ondertekenen van een ...

President Chandrikapersad Santokhi herdenkt 3 februari zijn 63ste geboortedag. Hij is de Almachtige dankbaar die hem kracht en steun geeft. “Bij de viering van mijn geboortejaar, kijk ik ook terug naar het afgelopen jaar. Ook op zijn geboortedag blikt hij terug naar het moment waarop de Schepper ervoor gekozen heeft om hem de taak te geven om dit land te mogen leiden en uit de crisis te halen. Een taak die ik met volle toewijding doe,” zegt de president.

“Ik ben hem hiervoor dankbaar, want zonder He was het zeker niet mogelijk geweest. Als de Schepper had gewild dat ik mensen tevreden moet houden, had ik vanaf 16 juli 2020 elke Surinamer, elke dag, pakketten gegeven. Maar daarvoor heeft de Schepper mij niet in deze functie gezet. We zien licht in de tunnel,” beweert hij.

Volgens de regeringsleider begint het beter te gaan met Suriname, want samen met de vicepresident, de ministers en coalitieleden, gaat hij voor het beste. “Samen hebben we enorme uitdagingen gehad, welke wij samen, dankzij de hulp van de Almachtige, succesvol hebben doorstaan. En de uitdagingen blijf ik tegenkomen in mijn functie, maar ik vrees niet, ik ga ze aan. Omdat ik weet dat Zijn hand mij leidt, hij laat het licht schijnen op het pad dat ik moet bewandelen,” zegt Santokhi.

De jarige president zegt zich nog steeds energiek en dynamisch te voelen om samen met de overige coalitiepartners, het uitgestippelde pad verder te bewandelen, om Suriname weer die plaats te geven, die het behoort in te nemen.

Ook het volk zal hierdoor een beter leven leiden en de generaties na ons, zullen een Suriname overnemen die ook hen een goede toekomst kan bieden. Hij rekent op de ondersteuning van eenieder ongeacht welke bevolkingsgroep. “Alleen samen kan Suriname worden gered, zelf sterk, maar samen sterker,” aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJarige president Santokhi voelt zich nog energiek om Suriname te leiden