vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jarige Parsasco doneert aan kunst beschermingsproject professor Naipal

lees ook ...

Auto bijgetankt, maar niet betaald

 Een chauffeur meldde zich aan bij een pompstation in Paramribo, en liet zijn tank met ruim SRD.800,- aan benzine bijvullen. Op het moment dat er van hem werd verwacht dat hij zou afrekenen reed de au...

Het verzekeringsbedrijf Parsasco heeft in verband met zijn 25-jarig bestaan een donatie gedaan aan de Vereniging Mangrove Forum Suriname (Mafosur). De overhandiging is bijgewoond door minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken. Het gebied te Weg naar Zee ondervindt enorme schade door overstromingen, waardoor het gebied als een gevarenzone wordt gezien.

Er zijn in verband hiermee onlangs borden geplaatst waarop dit vermeld staat. Minister Nurmohamed had het bedrijfsleven reeds opgeroepen om een handje mee te helpen aan natuurbescherming. Er zijn al een aantal bedrijven geweest om hun bijdrage te leveren. Het ministerie van OW werkt ernaar om bedrijven en ondernemers meer kansen te geven om meer te investeren in de infrastructuur van Suriname.

Professor Sieuwnath Naipal geeft aan heel dankbaar te zijn voor de donatie van Parsasco, en geeft ook aan dat het geld goed gebruikt zal worden. Er zijn veel activiteiten bij de kust, vandaar het belangrijk is deze te beschermen.

Het is een verplichting om de mangrove zone te beschermen, omdat deze zorgt voor de veiligheid van Suriname, het heeft onze aandacht nodig. Als de private sector met de regering samenwerkt om deze projecten te ondersteunen, geeft dit de aanzet om ook donor gelden van het buitenland te kunnen krijgen. “Hoe beter het met de mangrove gaat, hoe beter het met ons zal gaan,” aldus Naipal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJarige Parsasco doneert aan kunst beschermingsproject professor Naipal