dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jarige JCI Paramaribo schenkt Surinaamse gemeenschap vernieuwde stadskaart

lees ook ...

Damaru ontvangt dubbelplatina voor ‘Mi Rosu’

De klassieker ‘Tuintje in mijn hart’ (Mi Rosu) bezorgt Damaru dubbelplatina, na goud en platina eerder. Zestien jaar geleden zong hij het nummer, dat gewijd is aan zijn dochter met Jan Smit. Het numme...

In verband met haar 60-jarig bestaan heeft JCI Paramaribo zaterdag in klein verband een vernieuwde stadskaart onthuld. De stadskaart staat aan de buitenzijde van het DNA-gebouw tegenover het Vlaggenplein. Deze kaart werd in 2004 voor het eerst opgeleverd als project onder leiding van de toenmalige Local President Harold Amalinsi.

Op 28 februari heeft JCI Paramaribo haar 60-jarig bestaan herdacht. Om dit heugelijk feit op een impactvolle manier te vieren, heeft het huidige bestuur van JCI Paramaribo onder leiding van Local President Raisa White besloten om een gemeenschapsproject uit te voeren door de stadskaart, die reeds geruime tijd vernield was, te herstellen en te vernieuwen.

De onthulling is gedaan met enkele gasten zoals de nationale president Cristal Kensen-Noslin, senator Harold Amalinsi, districtssecretaris Ricardo Jurel, Sieske Rama, vertegenwoordiger van het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme en het bestuur van JCI Paramaribo.

Met het herstellen en vernieuwen van de stadskaart worden de volgende doelen beoogd:
1. De Surinamer, maar nog meer de toerist die Suriname bezoekt, een handje  te helpen om zijn weg sneller te kunnen vinden in de binnenstad van Paramaribo.
2. Een bijdrage helpen leveren aan de bevordering van de toerismesector in Suriname.
3. Tot slot zorgt de stadskaart, mede namens haar strategische ligging voor een stukje stadsverfraaiing.

JCI Paramaribo spreekt de hoop uit met deze geste een bijdrage te hebben geleverd aan de totale samenleving en roept op om dit Surinaams goed te waarderen en vooral te waarborgen. De organisatie kijkt ernaar uit om meer impactvolle gemeenschapsprojecten uit te voeren in de komende jaren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJarige JCI Paramaribo schenkt Surinaamse gemeenschap vernieuwde stadskaart