maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Jaques D, 21 jarige vreemdeling voor roof opgesloten

lees ook ...

Vier belastingambtenaren bekronen studie met diploma junior ...

Op dinsdag 28 februari 2024 ontvingen vier belastingambtenaren hun diploma als junior controleambtenaar, na succesvolle afronding van een uitgebreid opleidingsprogramma. Dit programma omvatte grondige...

Jaques D., een 21-jarige vreemdeling die ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan twee misdaden, is na bekomen informatie en speurwerk door leden van het RBTM op woensdag 11 mei aan de Prim Ramwadhdoebeweg opgespoord en aangehouden. Twee personen deden aangifte tegen deze verdachte.

Het eerste slachtoffer KW deed op zondag 27 februari 2022 op het politiebureau Kwatta aangifte van diefstal middels geweldpleging en medeplichtigheid. De verdachten mishandelden hem en onder bedreiging van twee scherpe voorwerpen werd de aangever beroofd van een groot geldbedrag in Surinaamse Dollars. De verdachten lieten hem gekneveld achter.

Het tweede slachtoffer G.W. deed op woensdag 13 april aangifte op het politiebureau Leiding van poging tot diefstal middels geweldpleging. Met een gasbukspistool heeft Jaques op een woonadres in het district Wanica getracht de bewoners op dat adres te beroven. Bij het zien van de verdachte gelukte het de bewoners zich in de woning terug te trekken en de deur op slot te doen.

Door de verschillende verhoren die zijn afgenomen en veilig gestelde beelden kwam de verdachte Jaques in beeld. Na zijn aanhouding is Jaques samen met het gasbukspistool overgedragen aan de van Recherche van Regio Midden. Hij heeft bekend betrokken te zijn bij het plegen van het strafbare feit op het woonadres in het district Wanica. Echter ontkent hij zich schuldig te hebben gemaakt aan de roofoverval in het ressort Kwatta.

Jaques werd na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJaques D, 21 jarige vreemdeling voor roof opgesloten