Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Dit jaar al meer doden in verkeer Suriname dan vorig jaar

Geplaatst

op

door

Gisteren is in Suriname het zestigste dodelijke verkeersslachtoffer van 2016 gevallen. Dat betekend dat er in dit jaar al meer verkeersdoden zijn te betreuren dan in heel 2015. Het zestigste slachtoffer kwam te overlijden bij een brommerongeluk.

Zondagochtend heeft aan de Saramaccaweg in resort Groningen een dubbelzijdig brommerongeluk plaatsgevonden. Twee bestuurders van bromfietsen botsten op elkaar. Eén van de bestuurders overleed ter plaatse. De andere brommerbestuurder is gewond geraakt bij het ongeval. In Suriname raken vooral bromfietsers, fietsers en voetgangers dodelijk slachtoffer in het verkeer. Het aantal verkeersdoden in Suriname neemt in de periode van 2010-2015 juist geleidelijk af.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X