donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
4
(1)

IV-behandelingen straks mogelijk in Suriname

lees ook ...

Kwetsbare gezinnen in Suriname krijgen koopkrachtversterking...

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft een evaluatiemeeting gehouden over de koopkrachtversterking die voortvloeit uit het Sociaal Programma. Tijdens deze bijeenkomst ware...

Zeven jaar geleden maakte Gillian van Exel kennis met een IV therapie na een burn-out  in het buitenland. De onderneemster raakte hiervan onder indruk, en uiteindelijk  komt er een Reviv kliniek in Suriname. IV-behandelingen worden al tien jaar toegepast in de verenigde Staten door Reviv Wellness Spa. Op 29 juli wordt het in Suriname een feit.

Later werden er op negentig andere plaatsen klinieken in het leven geroepen. Gillian Excel werd na een burnout in het buitenland geadviseerd om een IV-therapiedrip te proberen. “Ik gaf het een kans en ik voelde me beter. Mijn burn-outgevoel was helemaal weg”, was haar ervaring. We stoten zo hard in het leven zonder erbij stil te staan wat we ons lichaam van binnen geven. Ik gun mensen die hard werken ook één van deze behandelingen om het immuunsysteem van het lichaam te versterken.”

De druk van het leven maakt dat burgers er niet altijd aan toe komen een gezonde leefstijl op na te houden. Symptomen  uiten zich van stress, slapeloosheid, vermoeidheid tot chronische hoofdpijn. Dan hebben wij door  dat het lichaam waarschijnlijk een tekort heeft aan vitaminen en mineralen. Een behandeling met de intraveneuze vitaminetherapie (IV) vult  het tekort snel aan.  Een mix van de nodige vitaminen en mineralen worden direct in de bloedbaan toegediend via een infuusnaald. Deze stoffen worden in hoge concentratie door het lichaam opgenomen,  terwijl de maag en darmen worden  overgeslagen.

Aan de Reviv-kliniek in Suriname komt een die de intakegesprekken met de cliënt voert. De kliniek start met zes IV-behandelingen: de herstel- en boostende en vier wellnessbehandelingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIV-behandelingen straks mogelijk in Suriname