maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

ITLCS schenkt veiligheidsattributen aan KPS als blijk van samenwerking

lees ook ...

Suripop 2024 wordt gelanceerd in Commewijne

Op 29 juni aanstaande worden de nieuwe Suripop-nummers van dit jaar gepresenteerd bij Het Bastion in Commewijne. De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname wil ook de districten bet...

Als blijk van waardering voor hun nauwe samenwerking heeft de Improving Transport Logistics and Competitiveness in Suriname (ITLCS) veiligheidsattributen geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS).

Een vertegenwoordiger van het KPS, namens de afdeling Motor Surveillance Dienst (MSD), heeft zijn oprechte dank uitgesproken voor de ontvangen giften. Hij benadrukte dat de nieuwe attributen zeer welkom zijn, aangezien de huidige attributen van de politie al aan vervanging toe waren. Hij verzekerde dat de politie de nieuwe attributen goed zal gebruiken.

Sitih Amat, Program Manager van het Project Execution Unit (PEU) bij ITLCS, benadrukte het belang van de samenwerking tussen de politie en ITLCS. Als onderdeel van het ITLCS-project zijn enkele attributen overhandigd die specifiek door de verkeerspolitie waren aangevraagd. Als blijk van wederkerigheid, vanwege de ondersteuning die ITLCS ontvangt van de politie, wilde ITLCS op deze manier bijdragen aan hun werk. Het doel is om de politie te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken.

Satish Mohan, Directeur Civiel Technische Werken van het Ministerie van Openbare Werken (OW), bedankte ook het Korps Politie Suriname voor hun medewerking bij de uitvoering van werkzaamheden op diverse wegen door het ministerie.

De voortdurende samenwerking tussen het Korps Politie Suriname en het ministerie blijft van vitaal belang voor het streven naar een veiliger en efficiënter verkeer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameITLCS schenkt veiligheidsattributen aan KPS als blijk van samenwerking