donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Isman Antomoi verontschuldigd zich voor gedrag tegenover minister

lees ook ...

Maatregelen tegen stijgende wisselkoers

Er zullen maatregelen genomen worden om de stijgende koers te beteugelen, zodat de rust in het land wederkeert en de koers niet (veel) verder stijgt. Dit maakte President Chandrikapersad Santokhi op d...

De medewerker van Medische Zending Isman Antomoi, die geschorst was heeft zich verontschuldigd voor zijn gedrag naar minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en zijn werkgever toe. De directie heeft een gesprek gehad met de medewerker, die de gelegenheid kreeg zich te verweren.

Antomoi deelde mee, dat het niet zijn bedoeling was het imago van MZ te schaden. Zelf heeft hij nog steeds  intenties “om het goede werk dat de Medische Zending doet voort te zetten”. Antomoi, die werd geschorst omdat hij zich niet correct zou hebben uitgelaten tegenover minister Ramadhin toen die met een Nederlandse missie de MZ-poli te Laduani aandeed, wil nog steeds deel blijven uitmaken van de organisatie.

De directie heeft ook contact gemaakt met drie vertegenwoordigers van de zeventig Saramaccaners die 12 juli in een brief aan vicepresident Ronnie Brunswijk vroegen om de – in hun ogen – onterechte schorsing terug te draaien.

Medische Zending is ten alle tijde voorstander van dialoog en hoopt dat partijen bij onduidelijkheden  eerst in dialoog zullen treden, voordat andere acties worden ondernomen die voor imagoschade en verstoorde relaties kunnen zorgdragen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIsman Antomoi verontschuldigd zich voor gedrag tegenover minister