maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

Interfund overhandigd covidvaccins aan President Santokhi

lees ook ...

Na introductie Oli Moni marktconforme brandstofprijzen in Su...

Na de introductie van Oli Moni zullen de pompprijzen naar een marktconform niveau worden gebracht. Dit zal in de loop van september het geval zijn. Volgens voorlopige projecties zal de marktconforme p...

De algemeen directeur van Interfund N.V.  Eduard Hogenboom, overhandigde op maandag 19 april 2021 symbolisch 100.000 Covid-19 vaccins aan president Chandrikapersad Santokhi. De President was vergezeld door minister ad interim Krishnakoemarie Mathoera van Volksgezondheid en de directeur van Volksgezondheid Rakesh Gajadhar Sukul. Bryan Renten, voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) was ook aanwezig bij de overhndiging.

Eduard Hogenboom gaf aan dat de samenleving gebukt gaat onder de psychologische gevolgen van de lockdowns, maar ook door de beperking van vrijheden. Interfund Group heeft gemeend om daarop in te spelen en een gebaar te doen door een aantal vaccins beschikbaar te stellen. Hij riep andere  bedrijven op de vaccinatiecampagne van de overheid te ondersteunen.

De President gaf aan dat de aanhoudende corona pandemie een enorme uitdaging is met veel belangenconflicten. “Soms is het probleem niet zo zeer financiële middelen; het probleem is vaak het beschikbaar hebben van vaccins,” zei het Staatshoofd. President Santokhi zei Interfund N.V. bijzonder dankbaar te zijn voor de geste in het belang van de Surinaamse bevolking en roept elke Surinamer op zich solidair op te stellen in de strijd tegen Covid-19.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInterfund overhandigd covidvaccins aan President Santokhi