maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Interactclub through Thick and Thin schenkt pakketten

lees ook ...

Verkiezingsbelofte nagekomen – IMF schuld van koerssti...

- De ABOP komt met de uitreiking grondbeschikkingen een verkiezingsbelofte na - Brunswijk heeft opnieuw schuldige geïdentificeerd voor de stijgende koersen: - Kraka heeft zijn eigen wet- en regelgev...

Interactclub Through Thick and Thin organiseerde op zondag een “Weekend of Giving”, met als doel het ondersteunen van minder draagkrachtigen, en het ontwikkelen van de maatschappelijke vaardigheden van de clubjongeren. Volgens hen was het project een groot succes. De organisatie kreeg ondersteuning van  Simpex, Fernandes Autohandel en busbedrijf Khedoe.

Interactclub TTT bestaat uit jongeren tussen twaalf en achttien jaar. Hun inzamelingsactie vond plaats bij Tulip Supermarket. Vrijwilligers mochten inkopen doen en doneren. Door de tegemoetkoming van de bedrijven kon de groep meer gezinnen blij maken. In totaal hebben vijftien gezinnen uit Flora, Latour, Kwatta en het centrum  “goed gevulde pakketten” van de jongerenclub van de Rotary Club Paramaribo Central in ontvangst mogen nemen.

Adil Bhojwani, president van Interact Club TTT, vindt het ‘Weekend of Giving’-project van zondag “een groot succes”. De organisatie voert projecten uit om de fondsen te genereren voor zulke projecten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInteractclub through Thick and Thin schenkt pakketten