dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Inter Moengotapoe wint met 3-1 van Metropolitan Football Academy

lees ook ...

Suriname moet beleid uitstippelen over omgaan met bos

President Chandrikapersad Santokhi vindt dat het belangrijk is om een duidelijk beleid uit te stippelen hoe we met ons bos omgaan en de carbon negatieve status blijven behouden. Het is alom bekend dat...

Inter Moengotapoe speelt dinsdag de finale van de Flow Concacaf Caribbean Club Championship 2021. De Surinaamse voetbalkampioen heeft daarnet Metropolitan Football Academy met 3-1 verslagen.

In Estadio Olímpico Félix Sánchez in Santo Domingo vervulde Rievaldo Doorson een glansrol. Hij maakte in de 86ste minuut de 3-0 na een prachtige individuele actie. Hij was bij alle goals  betrokken. Na enkele tegenstanders op rechts te zijn gepasseerd legde hij in de 53ste minuut  terug op Romeo Kastiel die de score opende met  1- 0.

In de 69ste minuut maakte Miquel Darson een doelpunt . Seconden voor het laatste fluitsignaal scoorde Metropolitan FA de enige tegentreffer: 1-3. De volgende tegenstander van Inter Moengotapoe wordt Samaritaine uit Martinique of AS Cavaly van Haïti. Deze spelen later zondagavond in de andere halve finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInter Moengotapoe wint met 3-1 van Metropolitan Football Academy