maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Inter Moengotapoe wint met 3-1 van Metropolitan Football Academy

lees ook ...

Demonstranten gooien eieren naar veiligheidsdiensten; tolera...

Bij de protestactie van dinsdag vóór het gebouw van De Nationale Assemblee (DNA) is de tolerantiegrens van de veiligheidsdiensten overschreden. Ze werden bekogeld met eieren. Het is de politie en over...

Inter Moengotapoe speelt dinsdag de finale van de Flow Concacaf Caribbean Club Championship 2021. De Surinaamse voetbalkampioen heeft daarnet Metropolitan Football Academy met 3-1 verslagen.

In Estadio Olímpico Félix Sánchez in Santo Domingo vervulde Rievaldo Doorson een glansrol. Hij maakte in de 86ste minuut de 3-0 na een prachtige individuele actie. Hij was bij alle goals  betrokken. Na enkele tegenstanders op rechts te zijn gepasseerd legde hij in de 53ste minuut  terug op Romeo Kastiel die de score opende met  1- 0.

In de 69ste minuut maakte Miquel Darson een doelpunt . Seconden voor het laatste fluitsignaal scoorde Metropolitan FA de enige tegentreffer: 1-3. De volgende tegenstander van Inter Moengotapoe wordt Samaritaine uit Martinique of AS Cavaly van Haïti. Deze spelen later zondagavond in de andere halve finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInter Moengotapoe wint met 3-1 van Metropolitan Football Academy