woensdag 31 mei 2023
26.8 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

Inter Moengotapoe wint grandioos van Flames

lees ook ...

The government debates idea of switching its ministers aroun...

The government's rearrangement of the ministerial team is still up for debate. It is yet unclear whether there will be internal adjustments or if new employees will be hired. During the press conferen...

Inter Moengotapoe heeft maandagavond een goede beurt gemaakt tijdens de Concacaf Caribbean Club Shield 2021. De Surinaamse voetbalkampioen versloeg Flames United Sports met 12- 0. Deze wedstrijd tegen het team uit St. Maarten werd gespeeld in het Panamericano Stadium in San Cristóbal, Dominicaanse Republiek.

Doelman Obrendo Huiswoud kon normaal onder het lat staan, nadat hij in het weekend na aankomst positief werd getest op covid-19. Eerder testte hij negatief vóór vertrek uit Suriname. Rivaldo opende na acht minuten spelen de score, daarna ging het Surinaams team door. De eerste helft werd afgesloten met 5-0 voor Inter Moengotapoe. Romeo Kastiel(20’, 31’), Miquel Darson 34’/penalty) en Sergino Eduard maakten doelpunten.

Na drie minuten spelen in de tweede helft, scoorde Darson voor de tweede keer en bracht de stand op 6-0. Damian Brunswijk (64’), Doorson (69’), Amoeferie (83’/penalty), Chamille Eduard(89’) en Wijks (91’) vonden het net. Basil Wong van Flames scoorde in eigen doel. De verbluffende overwinning brengt Inter Moengotapoe aan kop in groep A met drie punten.

Organización y Método Fútbol Club uit de Dominicaanse Republiek, heeft ook drie punten, maar minder doelsaldo. De thuisclub won ook zaterdag met 11-1 van Flames United SC. Inter Moengotapoe en Organización y Método Fútbol Club   zullen woensdag spelen in Olimpico Felix Sanchez om de eerste plek in de groep en een plaats in de halve finales.  Alleen de groepswinnaars van de vier poules dringen door tot de laatste vier.

Het Surinaamse team Robinhood werd kampioen van de laatst gehouden toernooi in 2019. In 2020 is het niet doorgegaan vanwege de covid-19 pandemie. Inter Moegotapoe haalde in 2018 de finale, maar moest zijn meerdere erkennen in Club Fransciscain uit Martinique met 1-2 op 21 april. Het jaar daarop 2019, moesten de Fransen buigen voor Robinhood op 15 april met 1-0. Stefano’Buru’ Rijssel was in beide edities topscorer van het toernooi. In 2018 scoorde hij zes keer voor inter en in 2019 vier maal voor Robinhood.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInter Moengotapoe wint grandioos van Flames