woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
5
(1)

Inter Moengotapoe verliest van Cavaly Association Sportive

lees ook ...

President Santokhi en Indiase ambassadeur toosten op krachti...

President Chandrikapersad Santokhi en de Indiase ambassadeur voor Suriname Shankar Balachandran hebben een toost uitgebracht op de krachtige bilaterale relatie alsook op voorspoed en welzijn van de be...

Inter Moengotapoe heeft de wedstrijd tegen Cavaly Association Sportive van Haïti verloren met 3 – 0 in de 2021 Flow Concacaf Caribbean Club Championship.

De Moengonese club plaatste zich voor de finale door zeges op Flames United (12-0) en Metropolitan Football Academy (3-1) en een gelijkspel tegen OM FC (1-1). In de finale moest de Surinaamse vertegenwoordiger uiteindelijk voor deze keer zijn meerdere erkennen in Cavaly AS.

Inter Moengotapoe verlaat Santo Domingo niet met lege handen. Als runner-up is het team gekwalificeerd voor de 2021 Scotiabank Concacaf League. Cavaly AS gaat verder in de 2022 Scotiabank Concacaf Champions League.

In 2018 stond de voetbalkampioen van Suriname in de finale van dit toernooi, dat toen de naam had van  Caribbean Club Shield. Club Franciscain kwam toen als winnaar uit de bus: 2-1 in Estadio Cibao.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInter Moengotapoe verliest van Cavaly Association Sportive