maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

Intellectueel eigendom Suriname wordt versterkt

lees ook ...

Winkel in ressort Latour gesloten vanwege onhygiënische situ...

Tijdens controlewerkzaamheden van de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in het ressort Latour is een winkel di...

Diana Versteeg, vertegenwoordiger van de European Union Intellectual Property Office (EUIPO), bracht een beleefdheidsbezoek aan minister Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ).

Diana Versteeg ondersteunt het ministerie van EZ en het Bureau Intellectuele Eigendom (BIE) met het ontwerpen en uitrollen van wetgeving op het gebied van tekeningen en modellen. Deze ondersteuning vindt plaats binnen het kader van het CARIFORUM Intellectual Property Rights and Innovation, CARIPI project.

Het project is een internationaal samenwerkingsproject, gefinancierd door de Europese Unie en uitgevoerd door het Europees Bureau voor intellectueel eigendom(EUIPO).

Het project is opgezet om het klimaat voor intellectuele eigendomsrechten in CARIFORUM te versterken, als hulpmiddel om de handel en investeringen te bevorderen en als stimulans voor innovatie en concurrentievermogen in de particuliere sector in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIntellectueel eigendom Suriname wordt versterkt