zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
5
(1)

Intellectueel eigendom Suriname wordt versterkt

lees ook ...

Dodelijke afloop bij gewapende overval in Livorno: verdachte...

Vanochtend heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan in het politieressort Livorno, waarbij een 39-jarige persoon met de initialen R.K. het slachtoffer is geworden van een gewapende roofoverval....

Diana Versteeg, vertegenwoordiger van de European Union Intellectual Property Office (EUIPO), bracht een beleefdheidsbezoek aan minister Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ).

Diana Versteeg ondersteunt het ministerie van EZ en het Bureau Intellectuele Eigendom (BIE) met het ontwerpen en uitrollen van wetgeving op het gebied van tekeningen en modellen. Deze ondersteuning vindt plaats binnen het kader van het CARIFORUM Intellectual Property Rights and Innovation, CARIPI project.

Het project is een internationaal samenwerkingsproject, gefinancierd door de Europese Unie en uitgevoerd door het Europees Bureau voor intellectueel eigendom(EUIPO).

Het project is opgezet om het klimaat voor intellectuele eigendomsrechten in CARIFORUM te versterken, als hulpmiddel om de handel en investeringen te bevorderen en als stimulans voor innovatie en concurrentievermogen in de particuliere sector in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIntellectueel eigendom Suriname wordt versterkt