donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Instructies voor leerkrachten en leerlingen glo

lees ook ...

A delegation from Brazil’s ABC is in Suriname on busin...

In order to carry out the technical cooperation between Suriname and Brazil, a delegation from the Brazilian Cooperation Agency (ABC) led by ambassador Raphael de Azeredo is in Suriname for a working ...

De directeur van het Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, heeft vandaag 12 juli bekendgemaakt dat uitsluitend de basisscholen (glo) het onderwijsproces hervatten op woensdag 14 juli 2021.

De leerkrachten moeten zich op dinsdag 13 juli en/of woensdag 14 juli aanmelden op school om de opvang van de leerlingen voor te bereiden. De leerlingen dienen zich conform de instructies van de school, zich op woensdag 14 of woensdag 15 juli aan te melden volgens het rooster van het eerste kwartaal. Zij zullen les krijgen in groepen van 15 tot 18 leerlingen, waarover nog gedetailleerde instructies zullen worden gegeven door de school.

Belangrijk te weten is dat de leerlingen niet naar huis gestuurd zullen worden indien zij geen schooluniform aan hebben. Een vereiste is wel dat zij in nette kleding de school bezoeken (T-shirt en jeansbroek of rok). Ook dienen alle Covid-19-protocollen bij het bovenstaande in acht genomen te worden.

Ten aanzien van de herstart van het binnenlands onderwijs meldt het ministerie nog met verdere instructies te komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInstructies voor leerkrachten en leerlingen glo