donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Instituut van de First Lady ondersteunt behoeftigen in Commewijne

lees ook ...

VHP blikt terug op 3 jaar na verkiezingen: uitdagingen in tu...

Drie jaar na de verkiezingen van 25 mei 2020, die plaatsvonden te midden van grote financiële onzekerheden, blikt Suriname terug. De VHP, met hun slogan "Wo 'Set 'En'", behaalde destijds een overweldi...

Het Bureau van de First Lady heeft op vrijdag 19 februari 2021 behoeftige burgers en huishoudens in Commewijne waardebonnen geschonken. Dit is de voortzetting van het project van de First Lady om behoeftige personen in heel Suriname te ondersteunen. In het ressort Meerzorg, Peperpot en een deel van Nieuw-Amsterdam mochten 50 huishoudens elk een coupon ter waarde van SRD 500, in ontvangst nemen. 

Beleidsadviseur Preshant Baldew zegt dat de activiteit in Commewijne is geschied in lijn met de belofte van de first lady om behoeftigen te voorzien van een waardebon. Hij zegt dat er afgestapt is van het geven van pakketten. De mensen ontvangen een waardebon en mogen hun keuze aan producten zelf bepalen.

Naast Meerzorg vrijdag, vorige week Paramaribo-Centrum en vorig jaar Mariënburg, zal Nickerie binnenkort wederom aangedaan worden. “De overige districten zullen ook voorzien worden van waardebonnen”, zegt de heer Baldew. Hij zegt dat de behoefte in Meerzorg groot is. Maar alhoewel de vraag in de verschillende districten groot is, komt niet een ieder in aanmerking. Het Instituut van de First Lady streeft er wel naar om zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van een waardebon. Baldew is tevreden met de vele positieve reacties die er uit de gemeenschap komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInstituut van de First Lady ondersteunt behoeftigen in Commewijne