dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Inspecteur Milton Bisschop is de nieuwe woordvoerder van de KPS

lees ook ...

Directieteam OGA neemt actie na illegale afvaldumping in Nic...

Op dinsdag 21 november 2023 bracht Indersing Gangabisoensingh, de directeur van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), samen met zijn directieteam een werkbezoek aan het district Nickerie. Het doel van ...

Milton Bisschop, die hoofdvoorlichter was bij de afdeling Jeugdzaken is nu de  nieuwe woordvoerder van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS). Deze functie is geruime tijd vacant geweest, nadat hoofdinspecteur Rachel Deekman, die kort op de afdeling diende, werd overgeplaatst naar de afdeling Internationale Betrekkingen. Bisschop start op 24 januari 2022 als woordvoerder.

De nieuwe woordvoerder bedankt een ieder voor de samenwerking in zijn vorige functie. “Ik wil u allen bedanken voor de ondersteuning naar mij toe. Vanaf 2016 bij de Landelijke Meet the People Campagne en de overige wapenfeiten bent u getuige geweest. De samenleving heb ik met overige collega’s op een bijzondere wijze mogen dienen op het gebied van preventie. Wachten op een schouderklopje en of onderscheiding is voor mij niet van belang. U bent getuige, dat de afdeling Voorlichting Jeugdzaken het belang van het kind hoog in het vaandel houdt,” aldus Bisschop op zijn Facebookpagina.

Bisschop gaf ook aan, dat hij nog graag bij zijn ”zorgkind”, voorlichting zou willen blijven, maar dat hij toch moet gaan voor grotere uitdagingen. Hij blijft in de publiciteit als woordvoerder, dus zijn stem zal nog te horen zijn. Bisschop vloeit over van dankzegging. “Bedankt, thank you, grantangi, binnen en buiten Suriname”. Het programma ‘Wan taki nanga inspec’ gaat verder gewoon door volgens hem.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInspecteur Milton Bisschop is de nieuwe woordvoerder van de KPS