dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Ingebroken bij Medische Zending te Debike

lees ook ...

Studiegroep draagt voorstellen aan voor kiesregeling

De studiegroep 'Aanpassing Kiesregeling', heeft vandaag voorstellen voor een gedragen kiesregeling aan president Santokhi gepresenteerd. Er wordt aanbevolen om te werken aan een gemengd kiessysteem. D...

In het afgelopen weekend hebben dieven kans gezien in te breken bij de poli van de Medische Zending te Debike in Sipliwini. Twee grote accu’s en 300 liter brandstof zijn buitgemaakt. Deze middelen zijn noodzakelijke om de hoofdpolikliniek en de andere posten in de omgeving draaiende te houden. De dienst kan hierdoor niet meer optimaal functioneren.

Het traditioneel gezag is op de hoogte gesteld. Geplande poli-tochten en sommige werkzaamheden kunnen hierdoor niet meer optimaal worden uitgevoerd.

De politie zal na onderzoek de dienst beter informeren over de stand van zaken. “Wij betreuren dit voorval en benadrukken dat er met de inbraak wat stagnaties zullen optreden met betrekking tot de medische voorziening”, aldus Maureen van Dijk-Wijngaarde onderdirecteur Medische Zaken van de Medische Zending.

De Medische Zending vraagt ondersteuning van de plaatselijke bevolking om mee te werken aan het vinden van de verdachten door de politie te ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIngebroken bij Medische Zending te Debike