maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

Indonesische ambassadeur bezoekt minister van Arbeid

lees ook ...

Sport binnenland krijgt ondersteuning ROS

De sportcoördinator van Brokopondo, Rivaldo Finisie van de Brokopondo Slagbal Bond  heeft op 17 januari jongstleden het directoraat Sportzaken bezocht. Er werd gesproken over de finale en halve finale...

De ambassadeur van de Republiek Indonesië in Suriname, Julang Pujianto bracht op dinsdag 16 februari een bezoek aan de minister van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J), Rishma Kuldipsingh. Tijdens het onderhoud werd er van gedachten gewisseld over de arbeidsmarkt. Ook zijn er mogelijkheden besproken om de relatie tussen Suriname en Indonesië te versterken.

De ambassadeur gaf aan dat er samen nagegaan moet worden op welke gebieden de relatie uitgediept kan worden. In dit kader haalde hij aan dat de mogelijkheid bestaat voor een uitwisseling van arbeidskrachten tussen beide landen. Ook heeft hij de uitdagingen van de arbeidskrachten van Indonesië in Suriname gedeeld met de bewindsvrouw. Minister Kuldipsingh stelde de behoefte aan het uitdiepen van de relatie op prijs en zei daar graag invulling aan te willen geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIndonesische ambassadeur bezoekt minister van Arbeid