woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Indonesische ambassadeur bezoekt minister van Arbeid

lees ook ...

Canari wil milieu aanpak Suriname door klimaatverandering

Het Caribbean Natural Resources Institute (CANARI) heeft voor een betere Milieu aanpak in Suriname de focus gelegd op klimaatverandering. In dit kader werd er een forum voor het Readiness Project van ...

De ambassadeur van de Republiek Indonesië in Suriname, Julang Pujianto bracht op dinsdag 16 februari een bezoek aan de minister van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J), Rishma Kuldipsingh. Tijdens het onderhoud werd er van gedachten gewisseld over de arbeidsmarkt. Ook zijn er mogelijkheden besproken om de relatie tussen Suriname en Indonesië te versterken.

De ambassadeur gaf aan dat er samen nagegaan moet worden op welke gebieden de relatie uitgediept kan worden. In dit kader haalde hij aan dat de mogelijkheid bestaat voor een uitwisseling van arbeidskrachten tussen beide landen. Ook heeft hij de uitdagingen van de arbeidskrachten van Indonesië in Suriname gedeeld met de bewindsvrouw. Minister Kuldipsingh stelde de behoefte aan het uitdiepen van de relatie op prijs en zei daar graag invulling aan te willen geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIndonesische ambassadeur bezoekt minister van Arbeid