zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Indiase superster Jubin Nautayal bezoekt president Santokhi tijdens Surinaamse tour

lees ook ...

Drie verdachten aangehouden tijdens Zero Tolerance

Narco en NIU ( Narcotic Intelligence Unit)  hebben in het kader van Zero Tolerance, op 10 mei jongstleden een aanval gepleegd  op een adres in de omgeving van de Duisburglaan te Paramaribo, waar de dr...

Op 26 april bracht de wereldberoemde Indiase artiest Jubin Nautayal een beleefdheidsbezoek aan president Chandrikapersad Santokhi. Nautayal, momenteel op wereldtournee, werd vergezeld door vertegenwoordigers van Maha Shiva Entertainment, onder leiding van Jimmy Lachman, die de gelegenheid aangreep om de zanger ook in Suriname te laten optreden.

De zanger en zijn band zijn in het land voor een spectaculaire show.
Met talloze awards en hits als “Humnava Mere”, “Raatan Lambiyaan”, “Tujhe kitna chaahein aur hum”, “Taaron ke Sheher”, “Tum Hi Aana”, en “Zindagi Kuch toh Bataa” heeft Nautayal internationale roem vergaard gedurende de afgelopen 10 jaar.

Onlangs kreeg hij nog meer bekendheid door zijn nummer “Mere Ghar Ram Aayen Hai”, dat na een tweet van Premier N. Modi tijdens de opening van de Ram Mandir in Ayodhia veel aandacht kreeg en wekenlang in de top 10 van meest afgespeelde nummers in India stond. In november 2023 lanceerde hij zijn eerste eigen album, “Tum Aaye Ho Toh”, waarvan “Humko Tumse” momenteel een grote favoriet is.

Nautayal noemde het een grote eer om de president van Suriname te ontmoeten en prees de warme ontvangst die hij in het land kreeg. Hij verklaarde: “Ik had niet verwacht zo warm en spontaan ontvangen te worden. De mensen hier zijn erg vriendelijk en ik kijk ernaar uit om een sprankelende show voor jullie te verzorgen.”

Sanjana Lachman, lid van de organisatie Maha Shiva Entertainment, bevestigde dat de voorbereidingen voor het concert in volle gang zijn. “Speciaal voor deze show zijn de toiletgroepen opgeknapt en zijn enkele tribune zitplaatsen gerestaureerd,” verzekerde Lachman. “Het wordt zeker een prachtige show, en ik roep alle Surinamers die Jubin Nautayal live willen zien optreden op om hun kaartjes niet te laat te kopen.”

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 27 april 2024 in het Anthony Nesty Indoor Stadion (NIS). Na zijn optreden in Suriname zal Nautayal zijn tour voortzetten in Amerika, waar hij onder andere Winchester zal aandoen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIndiase superster Jubin Nautayal bezoekt president Santokhi tijdens Surinaamse tour