vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
4
(1)

Indiase parlementaire delegatie bezoekt pompgemaal Wageningen

lees ook ...

FAO geeft laboratoriumapparatuur aan LVV

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) heeft op vrijdag 30 september 2022 laboratoriumapparatuur overhandigd aan het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor ...

Een parlementaire delegatie uit de volksrepubliek India onder leiding van de voorzitter van het Indiase Lagerhuis van het parlement Om Birla, heeft vandaag tijdens zijn bezoek aan Nickerie, samen met de Indiase ambassadeur in Suriname, Shankar Balachandran ook een stop gemaakt bij het pompgemaal te Wageningen.

De aannemer Kuldipsingh N.V. voert nu de laatste werkzaamheden uit aan pomp 3 in het pompgemaal. De pompen die daar worden geïnstalleerd zijn gefabriceerd door het Indiase bedrijf Kirloskar Brothers Limited en gefinancierd uit een lening van de staat Suriname bij de Eximbank van India.

De aannemer zal medio september het werk opleveren aan het ministerie van LVV. De pomp in het Wageningen pompgemaal, kan zodoende nog voor het begin van het nieuw padi inzaai seizoen, in oktober/november, ingezet worden voor de rijstsector.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIndiase parlementaire delegatie bezoekt pompgemaal Wageningen