dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
4
(1)

Indiase parlementaire delegatie bezoekt pompgemaal Wageningen

lees ook ...

Newmont Suriname betuigt medeleven na tragisch mijnbouwongev...

Newmont Suriname heeft met grote verslagenheid kennisgenomen van het tragische mijnbouwongeval dat op maandag 20 november plaatsvond in het kleinschalige mijnbouwgebied te Matawai in Brokopondo en in ...

Een parlementaire delegatie uit de volksrepubliek India onder leiding van de voorzitter van het Indiase Lagerhuis van het parlement Om Birla, heeft vandaag tijdens zijn bezoek aan Nickerie, samen met de Indiase ambassadeur in Suriname, Shankar Balachandran ook een stop gemaakt bij het pompgemaal te Wageningen.

De aannemer Kuldipsingh N.V. voert nu de laatste werkzaamheden uit aan pomp 3 in het pompgemaal. De pompen die daar worden geïnstalleerd zijn gefabriceerd door het Indiase bedrijf Kirloskar Brothers Limited en gefinancierd uit een lening van de staat Suriname bij de Eximbank van India.

De aannemer zal medio september het werk opleveren aan het ministerie van LVV. De pomp in het Wageningen pompgemaal, kan zodoende nog voor het begin van het nieuw padi inzaai seizoen, in oktober/november, ingezet worden voor de rijstsector.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIndiase parlementaire delegatie bezoekt pompgemaal Wageningen