zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(2)

India geeft goedkeuring aan project modern voetbalstadion Suriname

lees ook ...

President Santokhi bezoekt Bahama’s voor Caricom-top

President Chandrikapersad Santokhi is naar de Bahama's afgereisd om deel te nemen aan een speciale Caricom-staatshoofdenvergadering. Het evenement, voorgezeten door de Bahama's als huidig Caricom-voor...

In oktober 2020, bij de herdenking van het 100-jarig bestaan van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), werd de intentie om de bouw van een nieuw André Kamperveen Stadion te ondersteunen, benadrukt door president Chan Santokhi. Het staatshoofd heeft gisteren tijdens het bezoek van de nationale selectie op het Kabinet van de President bevestigd, dat de Indiase overheid het project heeft goedgekeurd.

President Santokhi merkte op dat de voetballers in de toekomst in een modern voetbalstadion zullen spelen, dat voldoet aan alle internationale standaarden. Dit stadion zal gebouwd worden met financiering uit de creditline met de regering van India. Het traject werd vorig jaar opgestart door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin om deze creditline aan te spreken en in te dienen.

De aankondiging, gedaan door het staatshoofd, is als hoopgevend overgekomen bij de bestuursleden van de SVB, trainers en spelers. Dit project zal binnen deze regeerperiode gerealiseerd worden, garandeerde president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportIndia geeft goedkeuring aan project modern voetbalstadion Suriname