zondag 28 november 2021
24 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
5
(2)

India geeft goedkeuring aan project modern voetbalstadion Suriname

lees ook ...

10 studenten VMSS kregen bereidverklaringen

Tien studenten van de Vereniging voor Minder Draagkrachtige Studenten in Suriname (VMSS) hebben op dinsdag 16 november elk een bereidverklaring ontvangen voor bouwkavels in La Vigilantia (Para). VMSS-...

In oktober 2020, bij de herdenking van het 100-jarig bestaan van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), werd de intentie om de bouw van een nieuw André Kamperveen Stadion te ondersteunen, benadrukt door president Chan Santokhi. Het staatshoofd heeft gisteren tijdens het bezoek van de nationale selectie op het Kabinet van de President bevestigd, dat de Indiase overheid het project heeft goedgekeurd.

President Santokhi merkte op dat de voetballers in de toekomst in een modern voetbalstadion zullen spelen, dat voldoet aan alle internationale standaarden. Dit stadion zal gebouwd worden met financiering uit de creditline met de regering van India. Het traject werd vorig jaar opgestart door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin om deze creditline aan te spreken en in te dienen.

De aankondiging, gedaan door het staatshoofd, is als hoopgevend overgekomen bij de bestuursleden van de SVB, trainers en spelers. Dit project zal binnen deze regeerperiode gerealiseerd worden, garandeerde president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportIndia geeft goedkeuring aan project modern voetbalstadion Suriname