zondag 24 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
5
(1)

Inbreker die ook zijn vrouw mishandelde en bedreigde opgepakt

lees ook ...

OM start onderzoek naar onrechtmatige toewijzing domeingrond...

Naar aanleiding van de onrechtmatige toewijzing van domeingronden heeft het Openbaar Ministerie (OM) een strafrechtelijk onderzoek laten instellen door de afdeling Corruptie Onderzoek Team van het Kor...

D.R., 38 jaar, pleegde op donderdag 15 juni jongstleden bij afwezigheid van zijn buren, inbraak in hun woning aan de Bijlhoutweg. Hij werd echter op heterdaad betrapt door een andere buurtbewoner, die de politie van Rijsdijk  inschakelde.

Bij aankomst van de politie werd de verdachte die reeds goederen had klaargezet om weg te nemen in de boeien geslagen. D.R. gaf de politie te kennen dat hij als arbeider werkzaam is voor de afwezige huiseigenaar en dat hij slechts een rug spuit zou lenen.

Aangezien zijn verhaal ongeloofwaardig overkwam, werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat de vrouw van D.R. diezelfde week aangifte van mishandeling en bedreiging tegen hem had gedaan.

Naar zeggen van de aangeefster werd zij voor heel wat zaken beschuldigd door haar man en heeft hierdoor heel wat slagen op haar lichaam en gelaat moeten incasseren. Ook bedreigde hij haar met de dood.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.R. voor zowel de inbraak als mishandeling en bedreiging door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameInbreker die ook zijn vrouw mishandelde en bedreigde opgepakt