Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

In Suriname Ashwin Adhin reageert op beleid van president Santokhi

Geplaatst

op

Voormalig Surinaamse vicepresident Ashwin Adhin reageert op het beleid van de president Santokhi.

Hij geeft aan dat de NDP bereid is om te helpen. “Wij hebben zoveel ervaring opgedaan.”

“De president moet niet de geschiedenis gaan proberen te herschrijven, alsof er wanbeleid is uitgevoerd.”

Culturu.com

19 Reacties
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beolandra
donderdag 1 oktober 2020 12:43

Ha ha, ja de vorige regering heeft ervaring met stelen Chan doet het prima door van dat soort figuren geen gebruik te maken, en zeker heeft hij die onbetrouwbare . Ashwin Andin niet nodig. Helaas heren van de vorige regering, de speeltuin is gesloten. We gaan nu echt zaken doen en echt het land en de bewoners helpen. Dus weg met die . Ashwin Andin in mijn ogen een grote neppert. Je hebt niet goed op gelet jongen, de president schrijft juist een nieuwe geschiedenis. Een nieuwe met eerlijkheid en betrouwbaarheid, en opbouw en econamische groei en aflossing van jullie… Lees verder »

Eddyready
donderdag 1 oktober 2020 12:53

Ashwin Andin praat grote onzin. Als de vorige regering zo goed was, hoe komt het dat ze Suriname Falliet achter hebben gelaten met Miljarde schulden. Daar hoor ik hem niet over. Ik hoor hem ook niet over waar al dat geld gebleven is. Hij praat duidelijk naar de onwetende toe. Nu is hij de man die het allemaal beter weet. Maar ze hebben Suriname bankroet achter gelaten met grote schulden. Dus laat hij even snel zijn leugens bij zich houden en nog sneller weg wezen. En de interviewer gedroeg zich ook als een onwetende. Geen enkel vraag naar wat er… Lees verder »

Regie
donderdag 1 oktober 2020 15:25

Nee hoor deze man praat slim ik hou van deze man. Hij is eerlijk. Hij heeft zijn best gedaan. En ja . Het was een moeilijke tijd. Corona en minder inkomsten. Ze geven deze regering de tijd.

A/H
donderdag 1 oktober 2020 16:25

Het is erg te horen dat de meneer nooit de telefoonrekening heeft betaald toen hij vice president was. Geen verantwoordelijkheid.

Jasmine
donderdag 1 oktober 2020 17:22

Als hij fout was dan zouden ze hem opsluiten. Nu kunnen ze niets bewijzen dus moeten ze ophouden de vorige regering schuld te geven lenen lenen lenen. En hopen op een wonder..15 miljard per jaar komen ze tekort .. verkoop grond aan buitenlandse mensen die willen investeren.

Kwamina
donderdag 1 oktober 2020 17:24

Pas als deze 2koppige 🐍 de periode 2000- 2020 laat onderzoeken, zal ik respect voor hem tonen. Dan kan hij vast binnen zijn eigen partij beginnen.
Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Wim
vrijdag 2 oktober 2020 09:41

Adhin is een wolf in schaapskleren. Onder zijn leiding als vp is het volk beroofd, bedrogen en voorgelogen! Dat hij zich durft te laten zien en schaamteloos commentaar geeft op de effecten van het wanbeleid van hem en zijn ministers getuigd van heel weinig zelfkennis. Hij raaskalt alleen maar onzin deze paria. Weg met de paarse sukkels en sleep ze één voor één voor de rechter! Dit geboefte moet achter slot en grendel!

Robia
vrijdag 2 oktober 2020 12:01

Hij had toch uien en aardappelen gekocht voor miljoenen us dollars.

Michel
vrijdag 2 oktober 2020 20:25

Wat een Domme opmerking.
Meneer Adhin, waar zijn de 12 militairen die in regering periode van Bouterse in 1986 ontvoerd zijn geweest. U heeft nooit hieraan aandacht besteed. Waar zijn de 12 militairen.

Amani
zaterdag 3 oktober 2020 19:11

@Regie  Regie zegt het volgende. “Hij heeft zijn best gedaan. En ja. Het was een moeilijke tijd. Corona en minder inkomsten.” NDP futoe booi’s als Regie blijken vaak niet al te slim te zijn. Dat zie je nu weer. Ja hoor. Adhin heeft zijn best gedaan het roven van zijn baas Bouterse steeds af te dekken en goed te praten. Net als Regie zijn er genoeg mensen die voor onduidelijke beloften en een voedselpakket bereidt zijn hun ziel aan bedriegers als Ashwin Adhin te verkopen. En Regie hoezo moeilijke tijden voor de NDP vanwege Corona en minder inkomsten? De Corona… Lees verder »

willyBentonie
zaterdag 3 oktober 2020 19:12

Wat een domme man die Ashhin.
Denkt hij nu echt dat de nieuwe president op hem zit te wachten.
Hij zoekt natuurlijk een nieuw baantje.
Jongen toch, ga ergens anders je leugens rond strooien.
De ervaring van de vorige regering, ja hoe je de boel in grote schuilden achter laat.
Dan past hij zeker niet in de nieuwe regering want die is juist hun rotzooi aan het opruimen.

Amani
zaterdag 3 oktober 2020 19:13

De staatskas was al de jaren daarvoor (2010 – juni 2020) systematisch door de NDP leeggeroofd. Adhin is de tweede man bij de NDP. Suriname had al in 2015 geen noemenswaardige inkomsten, ook omdat vóór 2015 het roven door de NDP, vriendjespolitiek, nepotisme en al de dingen die je van een dievenbende als de NDP kunt verwachten.
Dus Regie zoek eerst dingen uit voordat je iets online zet.

Benny
zaterdag 3 oktober 2020 19:14

Deze man praat slim?
Welk onbenul loopt dat nu weer te roepen.
Die persoon begrijpt er echt helemaal niets van.
Een regering die het land in grote schulden heeft achter gelaten daar zat hij ook in en heeft hij net zo hard aan meegedaan.
En nu zal hij wel even de nieuwe president gaan helpen, laat mij niet lachen.

Yakki
zaterdag 3 oktober 2020 20:00

Hoe kon het dat de vp en de president van de ndp waren. Nu heb je balans vhp en ABOP nu kunnen ze kijken wat de ander doet.

Said
zaterdag 3 oktober 2020 20:37

waar is het geleend geld? Er ontbreekt geld miljarden. Wie neemt wie van achteren . Allemaal leugens

Benny
zondag 4 oktober 2020 10:06

Jasmine, de twee criminelen Bouterse en Brunswijk zijn veroordeeld en zo fout als het maar kan, en die lopen ook gewoon rond en zitten nog in de regering ook. Dus niet iedereen in Suriname die aantoonbaar de zaak heeft belazert zit in de gevangenis. Ook hoefdraad wordt niet uitgeleverd. Ons landje is een bang landje. Ik den dat Bouterse gekozen heeft voor een hoger beroep zodat het allemaal weer jaren gaat duren. Brunswijk heeft nog een gevangenis straf te goed in Nederland maar Suriname wil niemand uit leveren. Ze zijn gewoon bang dat er een groepje ongeletterde die achter Bouterse… Lees verder »

Sunil
woensdag 7 oktober 2020 06:53

En wanneer was de staats kas in su vol. Het is nooit vol geweest. Hoe kan je geld stelen als er geen geld is. Julie surinamers staan gewoon te liegen.

Makoeba
vrijdag 9 oktober 2020 13:45

Wel typisch dat de door Nederland veroordeelde Bouterse en Brunswijk nazaten van tot slaafgemaakten zijn. Wil Nederland na 147jaar alsnog haar gram halen op het feit dat zij moest stoppen met haar mensonterende slavernij?

Leslie
vrijdag 9 oktober 2020 17:15

Wie niet kan liegen moet de politiek niet ingaan. Stree ley. Stree foeroe.Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen