maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

In beslag genomen geld Walter Bouterse gestolen bij politie

lees ook ...

Ministers informed of the CFATF process’s priorities a...

Prior to November, Suriname was required to have carried out a number of the recommendations and action items outlined in the CFATF's Mutual Evaluation Report (MER) on the nation. The document contain...

Een bedrag van 16.000 euro dat uit de woning van Walter Bouterse in beslag was genomen, is gestolen vanuit de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname (KPS). Het geld werd op de dag dat Bouterse dood in zijn woning werd aangetroffen, op 22 juni, in beslag genomen. Op die dag werd ook het wapen waarmee hij zichzelf had geschoten in beslag door Kapitale Delicten.

Verder is ook een bedrag van SRD 40.000 weggenomen. Er is vrijdag een inbraak ontdekt op het politiebureau Nieuwe Haven, op de afdeling Kapitale Delicten. Het geld is gestolen uit een filekast. Het onderzoek hoe de diefstal is gepleegd en door wie is nog gaande.

Vernomen wordt dat twee deuren zijn opengebroken om tot de filekast te komen. De hangsloten van de filekast zijn vervolgens kapotgemaakt om het geld te kunnen stelen.

Andere spullen die in de filekast waren, zijn niet gestolen. Vermoedt wordt dat de daders wisten waar het geld was bewaard. Er wordt gewerkt aan het in beeld brengen van verdachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIn beslag genomen geld Walter Bouterse gestolen bij politie