donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
3.7
(3)

Vermist jongetje na meer dan een week gezond terug gevonden

lees ook ...

Voormalige Amerikaanse ambassade wordt Belastingkantoor

Het gebouw waar eerder de Amerikaanse aAmbassade gehuisvest was, wordt gerenoveerd voor de Belastingdienst. Deze renovatie maakt deel uit van het Fiscal Strengthening to Support Economic Growth (FISEG...

Het 08 jarige jongetje Imarcio Afie dat op Stoelmanseiland verdween is na 9 of 10 dagen teruggevonden. De groep Surinamers waarbij militairen konden enige dagen niet uitrukken om de jongen te gaan zoeken. omdat FransGuyana nog geen toestemming daartoe had gegeven.

Toen ze eindelijk toestemming hadden, gingen ze er op uit om de jongen te localiseren. Imarcio at tussentijds bosvruchten, en heeft afstanden overbrugt tot hij bij een school aankwam en op de stoep ging lag tot een kind hem vond en er volwassenen bijriep die hem naar een dokterspost brachten. Imarcio is behoorlijk vermagerd, maar in een redelijk tot goede gezondheid teruggevonden.

Suriname is heel erg dankbaar dat Imarcio gevonden is en verwonderd maar zeer verheugd dat hij zichzelf voor een lange periode in leven heeft kunnen houden. Glory to GOD.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVermist jongetje na meer dan een week gezond terug gevonden