dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(2)

Illegale verkopers geven Crisisteam kopzorgen

lees ook ...

Nationaal Leger: “Gezamenlijke inzet voor integriteit ...

Het ministerie van Defensie heeft 128 militairen bevorderd naar een hogere rang als erkenning voor hun toewijding en inzet. Volgens minister Krishna Mathoera van Defensie hebben deze militairen deze p...

Het schijnt maar niet te lukken met de illegale verkopers in de binnenstad. Daarom worden de verscherpte acties van het Crisisteam in samenwerking met de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), de politie van de Centrale Markt Paramaribo (CMP) en de politie van post VCB voortgezet.

De illegale verkopers waren namelijk opgeroepen om zich voor registratie aan te melden. Echter lijkt deze oproep aan dovemansoren gericht. Als de groep zich toch niet aanmeldt bij de CMP boven waar het Crisisteam is gevestigd, zal het team genoodzaakt zijn om andere maatregelen te treffen.

De illegale verkopers beconcurreren de anderen die wel beschikken over een geldige beschikking, om hun goederen te verkopen onder de markt. De illegale verkopers opereren in de binnenstad, waarbij zij een hinder vormen voor de voetgangers.

Eigenaren van de winkelcentra, klagen over de rommel, die wordt achtergelaten. Vaak genoeg kunnen zij niets zeggen, omdat zij tekeer gaan met de winkelhouders. De binnenstad wordt vuil achtergelaten, wat geen mooi beeld vormt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIllegale verkopers geven Crisisteam kopzorgen