maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(2)

Illegale verkopers geven Crisisteam kopzorgen

lees ook ...

700 oude auto’s vrijgegeven op de haven

Er is op 16 december 2022 een informatiesessie georganiseerd voor auto-importeurs door de afdeling Invoer, Uitvoer en Deviezen (IUD) Controle van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap ...

Het schijnt maar niet te lukken met de illegale verkopers in de binnenstad. Daarom worden de verscherpte acties van het Crisisteam in samenwerking met de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), de politie van de Centrale Markt Paramaribo (CMP) en de politie van post VCB voortgezet.

De illegale verkopers waren namelijk opgeroepen om zich voor registratie aan te melden. Echter lijkt deze oproep aan dovemansoren gericht. Als de groep zich toch niet aanmeldt bij de CMP boven waar het Crisisteam is gevestigd, zal het team genoodzaakt zijn om andere maatregelen te treffen.

De illegale verkopers beconcurreren de anderen die wel beschikken over een geldige beschikking, om hun goederen te verkopen onder de markt. De illegale verkopers opereren in de binnenstad, waarbij zij een hinder vormen voor de voetgangers.

Eigenaren van de winkelcentra, klagen over de rommel, die wordt achtergelaten. Vaak genoeg kunnen zij niets zeggen, omdat zij tekeer gaan met de winkelhouders. De binnenstad wordt vuil achtergelaten, wat geen mooi beeld vormt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIllegale verkopers geven Crisisteam kopzorgen